Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir defaya mahsus tayin hakkı var mıdır?

erdo33

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Engel durumumuz ve rapor derecemiz ne olursa olsun BİR DEFA GEÇERLİ OLMAK ÜZERE İSTEDİĞİMİZ YERE ATANABİLME durumumuz var mıdır ?

Yoksa sadece belli bir engel gurubunu mu kapsıyor ?

Teşekkürler

%40 ve üzeri raporlar için konuşuyorum

Ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Lütfen bilen arkadaşlar bilgilendirsin çünkü bu tercih zamanında karar verirken çok önemli bir durum bu.

Benim bildiğim kadarıyla bir defalık tayin hakkı var ama bu hemen atama sonrası gerçekleşiyor mu yoksa stajyerlik, asalet alma vs gibi durumlar bekleniyor mu?

bence hemen çıkmaz hocam asaletini alman gerekiyor önce yani 1 sene çalışacaksın. Ozaman ne anlamı oluyor. O kadro boş kalıyor adamların gene elemana ihtiyacı oluşuyor.

Engellilerin bir defa tayin hakkı var adaylikta iken.kurumlardan bazilari yok diyor ama var.657 devlet memurlari kanununda yazmasi lazim. Giden arkadaslar vardi.

Hemen tayin alabiliyosunuz ben kararname çıkar çıkmaz ankaraya dilekçe yazdım il dışına çıkamam engel durumundan diye cevap geldi istediğin evine en yakın okula tercih yapıyosun ve şuan evime yakın bi okulda gorev yapıyorum içiniz rahat olsun

Üst Alt