Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir defaya mahsus tayin talebi için dilekçe örneği arıyorum..?

hiremcetinel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kurum değiştirmek istiyorum. 1 defaya mahsus bilgi alabilir miyim? dilekçe nasıl yazmalıyım nüfustan ilçe tarıma geçmek istiyorum. Acil lütfen.... teşekkürler...

Önce çalıştığın kuruma bildir gitmek istiyorum diye. haberleri olsun ki muvafakatta sorun çıkarmasınlar. daha sonra gitmek istediğin kuruma dilekçe yazıp varsa başka evrakların hepsini ekle posta ya da birebir götür ver. o kurumu arayıp bilgi de alabilirsin. ama ilçe tarımlar genelde kolay eleman almıyor diye biliyorum. tabi bu bir düşünce. sen en iyisi gitmek istediğin kurumlarla önce görüş sonra dilekçe yaz. çünkü benim dilekçe yazmadığım kurum kalmadı hepsi olumsuz cevap verdiler. demek istediğim sağlam bir referans bulman işini çözer.

torpil lazım diyorsunuz ama arkadaş torpil olmadan yasadan kaynaklanan hakkını nasıl işletecegini soruyor sanırım

yasa kurum değişikliği demiyor bir defaya mahsus çalıştığı kurumdan tayinden bahsediyor 1 defa ibaresi de Danıştay tarafından kaldırıldı . sınırsız ama uygulayan kurum sayısı çok az.

teşekkürler. eğer kadro varsa kesin oluyor dediler. aynı bakanlık olursa mı kolay oluyor? arpenik20 siz hangi kurumdasınız?

arkadaşlar yasal dayanak olarak ilgili kanun maddesini biliyor musunuz?

arkadaşlar kurum değişme konusunu debertleyelim biraz.

kadro her zaman vardır bunu unutmayın. ama adamına vardır! o yüzden yalnız kalkışmayın bu işe. sinirleriniz bozulur kafayı yersiniz yavaş yavaş. üniversitede çalışıyorum hiremcetinel

yani .... ne demek istediniz...

cevap verebilen var mı arkadaşlar....

Engelli memur tayin dilekçe örneği elinde olan var mı?

Arkadaşlar varsa Engelli Memur Tayin Dilekçe Örneğini burada paylaşır mısınız?

engelli durum tayini dilekçesi evrakları verirken mi teslim edilmeli?

daha önce atanan ve göreve başlamadan bir defaya mahsus engelli durum tayini alan arkadaslar dilekçenizi ilk başta mı verdiniz yoksa meb kendi mi düzenledi?

öğretmen olarak başlayanlar 1 yıl dolmadan 1 defaya mahsus tayin hakkı kullanabiliyormu yoksa 1 yılı bekleyecekmiyiz

merhaba, görevde yükselme sınavı tercihlerinde merkez ilçe olmadığı için ilçeleri tercih yaptım. 1 defaya mahsus hakkı merkeze dönmek için kullanabilir miyim? ve bana da dilekçe örneği gönderebilir misiniz? elif.22.fb@gmail.com

Üst Alt