Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir devlet okulunda engelli memura yüklenen işlerin listesi

İş listesini okurken oturduğum yerden yoruldum, bu ne insafsızlık :mad:

Yenilenebilir enerji kaynağı arayan ülkeyiz kendi elektriğini üreten adama neden bizden almıyorsun diye elektrik kurumu olarak ceza kesiyoruz. Araç kullanmaya üşenip ışınlanmayı bulacak arkadaşa seslenmek istiyorum "bulma!" karayolları bizim otobüslerimiz ne güne duruyor diye ceza keser bak.

Yardımcı hizmet sınıfı memurlarının ciddi bir kamuoyu oluşturması şart artık.

ÖTV Sorunundan önce hertarafa mail atan telefon arkadaşlar bir zahmet bu rezil durum için uğraşsınlar...

ewet arkadaşlar, kamuoyu oluşturmak için birbirimizin yanında olduğunu göstermek için fırsat önünüzde kazanız mübarek olsun

Bu arkadaş Engelli statüde çalışıyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunmak gerek bence!

sadece yazıklarolsun dıyorum ,ülkemız güçlü çok şükür ,okulları temızlemek engellıyemı düşer .. engellıyı hayata katayım derken hayattan sogutuyorlar malesef...herkesi genel hızmetlere alıyorlar engellılere okul temızlemeyı reva görüyorlar helal olsun.

Üst Alt