Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir elimi kullanamıyorum. Tırnaklarımı nasıl bir makasla kesebilirim?

Faruk33

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
11
Selamun Aleyküm arkadaşlar...20 yaşındayım sol elimi kullanamıyorum bu yaşa kadar tırnaklarımı annem kesti hep..artık ben kesmek istiyorum bize özel yapılmış tırnak makası v.s var mı

Benim bildiğim kadarıyla kendi tırnaklarını kesmek için kendini geliştirmek gerekir. Kesmeye çalış, bakalım kesebilecek misin?

Doğuştan sağ elimi kullanamıyorum.Ve kendimi bildim bileli tırnaklarımı ben keserim .
Arkadaşın dediği gibi kendini geliştirmen gerekir.(sizin rahatsızlığınız için ipucu:sol ayak )

Yurtdışında şu tip otomatik makaslar var bunlar kesmiyor aslında öğütüyor https://tr.aliexpress.com/wholesale...y&initiative_id=SB_20161025094814&needQuery=y

cY8wsLaZ.png

Uzun uğraşlar sonucu kendim kesiyorum artık çok sağolun

Bende soldan sağıyı keserken zorlanıyordum ama zorladım Biraz zor olsada kesiyorum küçük tırnak markasıyla daha rahat kesiyorum.

Benim sağ elim sakat ben sadece 2 parmagimi kullanabiliyorum ben ufakken tırnak makasi ile sol elimin tırnaklarını kesecegimde tırnak makasini dizime yaslar ordan güç alarak keserdim
Elektronikcilerin kullandığı ufak yankeskiler var onla kesebilirsiniz ben çok kestim onla sol elini hiç kullanamiyorsan bu dedigim bir çözüm olmaz

ben sol elimi kullanamıyorum sağ el işaret parmağı ile trak törpüyü dizime sıkıştırıp törpü ile inceltiyorum kısaltıyorum bu da bir çözüm yolu

Tırnak taşı kullanmanı tavsiye ediyorum .

Taşa sürttükçe tırnakların erir gider . Makasla uğraşmana gerek kalmaz .

Üst Alt