Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir engelli iş bulamazsa nasıl yaşar, bilmek istiyorum!?

egecan06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben 3 yasımda doktorun yanlıs ıgne vurması sonucu ayagımda hafıf aksama oldu. ve 4 yıl önçesıne kadar kendimi özurlu hısetmıyodum ne zaman okul bıtı o zaman engelı oldumu anladım. cevrem dagıldı ve bır engellı nasıl yasar bılmek istıyorum ?
ben su anda 28 yasımdayım. ama 4 yıl öncesine kadar hayat benım için normaldı. ne zaman okul bıttı iş aradım bulamadım. cunku engellıydım. şunu anlıyamıyorum. engellı olurken, yasarken sorun yok da iş ve ve guce gelırken neden engelı olunuyo?

ne yazıkkı yaşadığımız toplum öyle herhes balık yemeyı öğretır iş balık tutmaya gelıncede hıç kımse yanaşmaz
benım kendı göruşum bır ve ikıncı derecelerdekı engelı insanlarımıza devlet kendı guvencesının altına almalı ve bu yolda bır çalışma gayretı içinde olmalı

ayağında hafif aksama var üniversite mezunusun.bu durumda şansın hiç engeli olmayanlar kadar.engeli olmayan üni mezunlarıda senden farklı değil işsizlik türkiyenin kronik sorunu haline geldi. inş herşey istediğin gibi olur

Üst Alt