Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir engelli olarak araçlarınıza kasko ve trafik sigortası teklifi sunabilirim

iskocyalim

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar.
Bende engellilerin ne kadar zor hayatla mücadele edipte bir iş sahibi olduğunu bir şeyler yapmaya çalıştığının farkında olaraktan sizlerden desteklerinizi bekliyorum.

Ben engelli olarak sigorta işi ile uğraşıyorum. Allah'a şükür nasip oldu böyle bir şey.
Sizlerden sadece araç sigortaları için fiyat almanız yaptırıp yaptırmamak hiç problem değil. Elimde 15 adet sigorta firması var içlerinden en ucuzunu bulup müşterilerimi memnun etmek. Türkiye'nin her tarafına poliçe kargo ile yollayabiliyorum.
Dediğim gibi yaptırmak veya yaptırmamak hiç sorun değil en azından fiyat almanız bile yeterli benim için.

Şimdiden sizlerin desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Syg.

Whatsup'tan (0532 626 86 50) destek veriyorum. Araç sigorta, Kasko... Ev sigortası veya dask ev kaskosu, Sağlık sigortası tamamlayıcı sağlık her türlü sorunlarınızla seve seve ilgilenebilirim. Engelli araçlarında da belli bir tecrübeye sahibim.

Mls Sigorta Aracılık Hizmetleri.
Nedim SERT
Telefon : 0212 497 00 80 / 0532 626 86 50

Tabiki 7/24 konuşabiliriz. Whasuptan iletişime gecebiliriz. Burdanda dilerseniz yazabiliriz. Tecrübelerimizi aktarmış oluruz

Üst Alt