Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir evlilik sitesine benim adıma üye olunmuş!?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt bi değil aslında iki evlilik sitesi aynı formatta benim mail adresim kullanılarak üye olunmuş gözüküyo ve yine mail adresime güya o siteye üye olmuş bayanlar tarafından mesaj alıom iması oluşturulup rahatsız edilmekteyim tabiri caizse sahte olduğu bes belli aslında mesaj atan bayan küfürlü tahrik edici konuşuyo üye olunan il kısmında bölümünde bi sitede tokatlı diğerindede erzincanlı görünüyom bu iki sitede aynı aslında korkum o ki benim adım kullanılıp bi dolandırıcılık yapılması ve başıma iş açılması ihtimalidir korkum bu işte bu olaydan nasıl kurtulurum ne yapmam gerek

Sitenin yöneticileri ile irtibata geçip durumu anlatabilirsin..üyeliğinin iptalini isteyebilirsin..

bu olayı yapanların bilhassa site kurucuları olduğunu düşünüyom ama mesajda atmıştım bi süre önce herhangi bi cevap gelmedi bakalım ne olcak başka

Site kurucularının yapacağını zannetmiyorum.. Belkide evlenmek istediğini bilen bir arkadaşın yapmıştır Başarı..:) Sen yine yaz yöneticilere..

Bu tür sitelerden benim mail adresine cok e posta gelir, hatta dul bayanlar kışkırtıcı laflar söyleyerek siteye üye olmamı isterler.Siteye üyelik bedavadır, fakat gelen mesajlara cevap yazmak paralıdır, işin içinde para var ve yöneticiler tarafından yollanan sahte mesajlar.

korkama gerek yok kardeş önemli senin msn gelen mesajları oynaylamatıkdan sonra birşey olmaz önemli olan msn

Site yöneticileri böyle bir şey yapmazlar.Adı üstün de site yöneticileri.:)
düşünülmesi bile yanlış.....

bende onu diom işte amaç para koparmak olmalı ama yanlış insana oynuyolar benden para bulmak zordur

şifremi unuttum de ve gelen maille şifrenid eğişip sitelere gir oradan üyeliğini sil, silemiyorsan oradaki kullancıı bilgilerini ve mail adresini değiştir rahatına bak

Al o sana mesaj çeken kızı başarı!
nicki alev alev olması lazım, eğer o kızsa gelecek vaad ediyor....

Daha ne yapsın ki bu millet?Bilişim suçu ise eğer,birleşim suçları işledi senin için site yöneticileri(senin için birleştiler voltran gibi)...Tavanı da izolasyon yaptırdıysan, bırak da derlesin toplasın içeri sızsın Alev yengemiz..D

ya işte mesaj atan kişiye ulaşamıyon ücretli üyelik istio yani bu bi tuzak ücretli üyelik yaptırmak için o kızda gerçek değildir site yöneticileri bayan kılığında sahte üyelik yapıp deyim yerindeyse kerizleri avliyolar bu tuzağa ben kolay kolay düşmem yalnız

hepimizin mail adreslerine böyle mailler geliyor... site yöneticileri (!) toplu e-mail zincilerinde toplanan mailleri bu şekilde değerlendirip maillerle müşteri avına çıkıyorlar...

1- telaşlanmana gerek yok. sadece mail adresi ellerindeyken hiçbir şey yapamazlar...
2- zincir mailleri yanıtlamadan sil. örneğin "bu bir çin totemidir, 24 saatte 18 kişiye göndermezsen başına kötü şeyler gelir" ya da "bu maili 10 kişiye gönder bak neler oluyor" veyahut "bor rezervimiz 625 milyar dolar, bütün listene gönder" gibi fake maillerin zincirini devam ettirme... o mail zincirlerinde 100'lerce hatta 1000'lerce mail birikerek gerekli yerlere ulaşıyor, ve daha sonra istediği gibi kullanıyorlar...

cin totemi henüz bizi çarpmadı ama insan totemi çarptı :D

Başarı olayı çakmışsın zaten,düşme üstüne.
Ve arkadaşlar bu tür site üyesi bayanlardan gelen davetkar,tahrik edici içerikli mesajlara inanmayınız.
Amaç,görüşmek için iletişim kurma hevesiyle sizin paralı üye olmanız.
Ve sizin üye olmanızı sağlayan bayana belli oranda ödeme yapılır.
Kanmayın böyle tuzaklara.

Üst Alt