Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir göz ve bir kulaktaki kayıplar için hangi oranda rapor alabilirim?

hidalgo1911

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese selamlar

4 yıl öncesine kadar iyi kötü 4-5 tane işyerinde çalıştım. Fakat bu son 4 yıldır hangi işyerine başvurduysam çağrılıyorum mülakatlar sınavlar görüşmeler herşey olumlu geçiyor. Olanlar ise bunlardan sonra oluyor evraklarını hazırla sağlık raporu al gel deniyor gidiyorum istedikleri kurumlara bir dünya para ödüyorum fakat sonuç hep hüsranla bitiyor.
Sol gözümde şaşılığa bağlı 2 yaşımdan beri yaşadığım görme kaybı var ve görme oranımın % 5 olduğunu söylüyorlar.
Odyometri testlerindede sol kulağımda orta şidette duyma kaybı olduğundan bahsediyorlar. Bu sonuçlarla işe gireceğim kurumun doktoruna muayene olduktan sonra işe girişe elverişli değildir raporu verip arkama bakmadan beni oradan şutluyorlar bizimle çalışamazssın diyerek.
Bahsettiğim oranlarla siteden araştırdığıma göre rapor alamayacağım kanısına vardım.Artık çıldırmak üzereyim evliliğim neredeyse bitme aşamasına geldi 2 aydır psikiyatriye gidiyorum adam bana Faverin diye bir ilaç yazıp yolluyor işe girersem sıkıntım bitermiş mutlu olurmuşum falan filan 10 dakika konuşuyor beni yolluyor.

Arkadaşlar benim ancak bir rapor almam lazımmı bu durumları yaşamadan işe girebilmek için lazım olmasına lazım derseniz de bu raporu almak için hangi yolları izlemeliyim hangi hastalıkların var dendiğinde bunların dışında rapor almama yarar sağlayacak neler olabilir bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...

Üst Alt