Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm %90 görmüyor, diğerinde de kayıp var. %40 oran alabilir miyim?

Ademyolda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam.
Askeriyeden 1 sene önce muaf oldum. Sebebi sol göz tembellik %90 üstünde görme kaybı katarakt ve ektopik papilla sağ da ise miyop astigmat var %40 rapor alıp işe girmek istedim fakat göz doktoru tahminime göre özür oranına %9 Yaz mis gibi. Bu oranın heyet günü yükselme durumu varmı acaba. Cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada vücudum da yanık var cildiye %20 oran verdi. Kbb den de bekliyordum oran o vermedi. Sizce %40 ı tamamlaya bilir miyim. Şimdiden cevap için tsk ler... not- yasak mi bilmiyorum ama bana e-posta dan ulaşıp bilgi vermek isteyen olursa çok sevinirim. Çok magdurum işe almıyor lar lütfen yardımcı olun. yoldas.AY39@gmail.com

Cildiye %20 verdiyse göz en az % 25 vermeli 40 olması için tek göz kaybının oranı %32 umarım %9 vermez

Hocam Cetvele göre 25/28 arası vermesi gerekiyor zaten. Bende anlamadım neden 9 verdiğini

İtiraz edersiniz başka yolu kalmazsa

Üst Alt