Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor, alerji rinit konjiktivit rahatsızlar engel oranı % kaç olur?

son nefes

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
bir gözüm görmüyor alerji rinit konjiktivit rahatsızlarımda var özür engel oranı kaç olur?

Tek göz kaybından % 32 oran veriliyor
alerjik riniti
şiddetine göre düşük, orta ve şiddetli olarak 3 derecede sınıflandırmışlardır7 Orta şiddetteki alerjik rinitli
hastada yakınmalar günlük aktivite ve uykuyu etkiler; bu durumda hasta
. Şiddetli durumdaki alerjik rinitte ise hasta tedavisiz yaşantı süremiyorsa puan veriliyor

teşekkür ederim peki kronik konjoktivit oran verilirmi sizce?

öcelikle teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniziçin bir sorum daha olacak benim bir gözüm görmüyor ve gözlerimde kronik konjoktivit hastalıgı var damlaya bağımlıyım damla bittimi tekrar gözlerimde kaşıntı sulanma kızarma meydana geliyor hiç geçmiyor
bide kedi tüyü alerjisi var ev akarı tozu alerjisi polen alerjisi sürekli hapşırıyorum saatlerce sonra geçiyor ama tekrarlıcıyı hepsi
bunları katıp rapor oranını yükseltebilirmiyim sizde?

Kardeş hastanenin biri 30 veriyosa 2 aşşağı 2 yukarı olabiliyor oran olarak cetvelden +2-2 gibi sapma olabilir burda söylenen oranların vir anlamı yok fazla tam denildiği gibi çıkmayabilir bilgin olsun.

Bir gözüm görmüyor ve anksiyete bozukluğu var. Rapor oranım ne olur?

selamün aleyküm benim bir gözüm görmüyor yüzde 32 verdiler ve pisikoliojik rahatsızlarım var anksiyete bozuklugu antisosyal kişilik bozukluğuyla aynımıdır? ben tedviye başlamadım başlasam 6 ay sonunda heyete başvursam kaç oranında rapor alabilirm??

Anksiyete bozukluğu'un Ana teması kaygı bozukluğudur...anti sosyal kişilik bozukluğu biraz daha farklı bir yelpaze içinde yer alır, anksiyete bozıkluğu içinde sosyal fobi olabilir.anti sosyal kişilik bozukluğu genel olarak olmaz...anksiyete bozukluğu ve buna benzer rahtsızlıkların % lik oranları aşağıdadır...

Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar.
(yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 50

Majör Depresyon için:
a.Manik nöbet, bipolar duygudurum bozukluğu, yineleyici depresyon, kronik depresyon
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 70

tek göz yüzde32 ve kronik konjonktivit hastalıgınada oran veriliyormu?

kronik konjontivit hastalıga oran verilirmi? benim bir gözüm görmüyor yüzde 32
12 puana ihitiyaç var
birde her iki gözde kronik yıl boyu süren konjonktivit hastalıgı var damlaya bagımlıyım damla bittimi başlıyor kaşınmaya kızarmaya yanma hissi vs. sizce 40 alma şansım varmıdır?

son nefes
kardeş sorduğun soru ile ilgili cevap vermiştim ben size.özelden sormuşsun ama cevabın yukarıda yazılı..konjivit Antibiyotik damla merhem ile düzelen bir durum...Tek göz görme bozukluğu için %32 verilir..anksiyete için ise tabla yukarıda bakın lütfen....Ayrıca konjivite sebeb olan asıl sorun ne acaba, göz kanalı darlığı yada tıkanıklığımı var?

@Kağan52 bilmiyorum ki doktora gidiyorum damla yazıp gönderiyor

tek gözden raporum 32 kaldı her iki gözde konjonktivit mevcut sizce 40 alma şansım varmıdır

Konjoktivit değilde alerjik astım vs. varsa oran alma ihtimalin var gözden çok zor 32 de kalırsın gibi.

Üst Alt