Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor, böbrek rahatsızlığım var. Rapor oranı ne olur?

CanAdam

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Tek gözüm doğuştan görmüyor ve on üç yıldır kronik böbrek taşı üretiyorum ( her iki böbrekte de taş oluşmakta )
her iki rahatsızlığım için yüzde kaç rapor alabilirim.
Benzer rahatsızlıkları olan ya da bu şekilde rapor alan varsa bilgilerini benimle paylaşabilir mi ?

Tek gözüm görmüyor benimde sağ göz yüzde 13 verdi

CanAdam

günaydın, kardeşim, tek gözü görmeyen %36 alabiliyor diyer rahatsızlıklar içinde araştırman gerek ben senin yerinde olsam hemen 182 den engelli sağlık kurul randevusu alıp heyete girerdim.

merhaba erdem.77
% 36 rapor mu ?
bir üst yorumda % 13 aldığını söylemiş arkadaş.
neden bu kadar değişkenlikler içeriyor ki.

CanAdam

dostum yönetmeli,k var bir gözü olmayan veya tamamen görmeyene /36 veriyor sistem o arkadaşın gözü görüyordur biraz ondan olabilir. sen heyete gir çok kolay 15dk da bitiyor tüm doktorları gezmiyorsun artık rahatsızlıkların neyse o doktorlara gidiyorsun

Hastaneden hastaneye değişiyor. Ben bütün alanlara girdim.

Mümkün olduğunca eğitim araştırma hastanesinden randevu alın. Mesela benim diyabete bağlı bacak ağrılarım vardı. İlaç raporum da yoktu ama yinede ek olarak yüzde 5 oran verdiler. Hem baştan aşağı muayene olur check-up olursunuz hemde teşhisler daha doğru olur. Tek gözün görmemesine yüzde 13 vermeleri bana garip geldi. Min oranı yüzde 32'dir

Üst Alt