Merhabalar kolay gelsin ey derdimi anlayan topluluk.
Arkadaşlar 30 yaşında özel sektörde öğretmenlik yapan bireyim. Özel sektörün baskıcı ve cidden yorucu hayatından kurtulmak istiyorum.
Bugün engelli raporuna başvurdum. Durumu şöyle izah edeyim sizlere;
Dahiliye, genel cerrahi, KBB, psikiyatri, göğüs hastalıkları; doğal
Göz hastalıkları; sağ göz görmüyor. sol göz 1.0 ayrıca görüş alanı tespiti yapmam istenildi.
FTR; sol alt ekstremitede 3 cm kısalık; boyun ve bel fıtığı için MR çekmemi istedi.
Kardiyoloji; varis sorunu için ultrason çekilmem istendi.
Yarın ultrason ve MR çektireceğim, çarşamba günü görme alanı testi yapılacak.
Bana bilgi verebilir misiniz lütfen. Yüzde kaç engel durumum var ne kadar engel alabilirim.
Yoruldum artık insanların gözlerimle alay etmesinden. Hocam atanamadın mı gibi saçma sapan sorular sormalarından. Hakkımı yiyen özel sektör yöneticilerinden...
Esenle kalın...
Arkadaşlar 30 yaşında özel sektörde öğretmenlik yapan bireyim. Özel sektörün baskıcı ve cidden yorucu hayatından kurtulmak istiyorum.
Bugün engelli raporuna başvurdum. Durumu şöyle izah edeyim sizlere;
Dahiliye, genel cerrahi, KBB, psikiyatri, göğüs hastalıkları; doğal
Göz hastalıkları; sağ göz görmüyor. sol göz 1.0 ayrıca görüş alanı tespiti yapmam istenildi.
FTR; sol alt ekstremitede 3 cm kısalık; boyun ve bel fıtığı için MR çekmemi istedi.
Kardiyoloji; varis sorunu için ultrason çekilmem istendi.
Yarın ultrason ve MR çektireceğim, çarşamba günü görme alanı testi yapılacak.
Bana bilgi verebilir misiniz lütfen. Yüzde kaç engel durumum var ne kadar engel alabilirim.
Yoruldum artık insanların gözlerimle alay etmesinden. Hocam atanamadın mı gibi saçma sapan sorular sormalarından. Hakkımı yiyen özel sektör yöneticilerinden...
Esenle kalın...