Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor. Erken emeklilik için gerekli oranda rapor alabilir miyim?

ertan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 1974 doğumluyum ve sağ gözüm görmüyor bundan`yüzdekaç rapor alabilirim vergi indirimine başvurmadım nerye başvurabilirim 01/09/1992 densikortamvar ve pirimim 5523 gün ve vergi indiriminden faydnalabilirmiyim
emekliliğim sös konusu olabilirmi . yardımcı olabilirseniz çok menmun olurum teşekkürler

Maalesef artık bir gözün görmemesi durumunda %25-30 oranında işgücü kaybı oranı veriliyor. Bu da erken emeklilikten yararlanmak için alt sınır olan %40 şartını karşılamıyor...

bilgileriniziçin teşekkürler arkadaşlar ben herkonuda biraz geçkaldım galiba.

Maalesef arkadaşım,sizler gibi birçok arkadaşımız var yeni yasa ile haksızlığa uğrayan.ellerinde sihirli bir değnekle sizleri şıp diye iyileştiriverdiler.keşke önceden müracaat etseydin ama nereden bilecektinki yasayı değiştireceklerini değil mi? Bakarsın ilerki zamanlarda belki yine değişir,kendini ümitsizliğe kaptırıpta bunalım takılma.aslında bizler birlik olup mücedele etsek haklarımızı geri alma konusunda belki adımlar atılırda oda bizim güzel vatanımızda malesef alışılmış birşey değil.

merhaba, ayni durumda bende varim sag goz gorme yok.. 1993 de sigortali oldum o zamanlar kucuk esnaftik uzerine dusmedik. daha sonra ozurlu raporu almak ve erken emeklilik icin defalarca bas vurmama ragmen yaklasik 9 yildir ugrasiyorum tek goze arkadaslariminda dedigi gibi 24-32 arasinda rapor veriliyor.. son muayenede diger gozdede miyop astigmat buldular ssk hastenesi %40 uzeri rapor verdi ankara bu orani yine dusurdu neymis efendim gozlukle gorme tam mis. artik bekleyecegiz ve bir cikis yolu buluruz umarim..

Üst Alt