Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor ve epilepsim var. %40 rapor verilir mi?

cosmokramer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler. Benim sağ gözüm tamamen görmüyor sol gözüm için gözlük kullanıyorum ve ayrıca miyoklonik epilepsim var ilaç başladım epilepsi hayatımı etkiliyor sıçramalar vs. Sağlık raporu için başvurdum bir işe girebilmek için 40% olması gerekiyormuş bu sorunlarım ile rapor alabilir miyim? Amacım sadece engelli kadrolarından yararlanmak başka hiçbir beklentim yok. Bir bilgi verebilir misiniz?

ğdiger gözündeki görme kaybına baglı ama tek gözün görmemesı yüzde kırk gecmez diger hastalıgınla alakalı bi bilgim yok arkadasım

rist53
İkisi birlikte hesaplanmıyor mu yani bir rakam belirlenirken.
Tam olarak bilen biri yok mu?

tabikide ikisi birden degerlendirilir ama benim oran hakkında bilgim yok tek gözünün görmemesini yüzde otuziki veriyorlarmıs öteki gözündede görme kaybi varsa onun icinde alırsın ama diger hastalıgınla alakalı bilgim yok gündüz saatlerinde tekrar yazarsan burdan saglıklı bilgi alman daha mümkün

epilepsi nöbet geçiriyorsanız haftada yada ayda en az 2 3 nöbet yüzde 40 alırsınız rapor göz ile beraber raporunuz yüzde 50 civarı bulur

arkadaş gözden 40 yakın rapor alırsın epiepsidenden 30 yakın alırsın zaten rapor alırken epilepsi ve gözden gireceğin için en az %50 garanti eyer kamuya giremessen bağlı bulundun ilin işkura kaydını yaptır engelli kontenjan açığı bir sürü şirkette var vergi indirim raporu çıkarmayıda unutma erken emeklilik için işe girince rahatsızlın için geçmiş olsun raporun içinde şimdiden hayırlı olsun

Geçmiş olsun
Sağ göz için denildiği gibi 32 garanti sol için gözlük ve tedavi olabilme olasılığı var ise zor epilepsi için tetik sonucuna göre en az 20 alırsın buda %40 olur inşaallah.
Rapor sonucunun neticesini bize bildirirseniz sevinirim.

@HOŞCAKAL

Bayılma şeklinde bir nöbet değil benimki sıçrama atakları ve gün içinde sürekli oluyor çay kahve taşıyamıyorum mesela sallandığında sıçrıyorum falan.daha bir çok şeyi var.

İnşallah olur 40% bile olsa yeter. Dediğim gibi tek beklentim iş için yoksa başvurmazdım

Merhaba Arkadaşlar
Benimde sol gözüm hiç görmüyor, birde birkaç gün önce epilepsi olduğumu nöroloji doktorumdan öğrendim, doktor Epixx 750 mg ilaç başladı. Ben de bu durumda epilepsi den % kaç rapor alırım acaba . Birde benim hastanedeki kayıtlarda %20 oranlı bir raporum çıktı. Bu rapora itiraz etmeden yeni rapor alamazmıyım, bilgisi yada deneyimi olan var mı arkadaşlar

cosmokramer
Bir yıl geçsin eski raporu ve yeni ekleyeceğin varsa rahatsızlıkları varsa epikriz ilaç raporu EMG Tomografi Mr ne varsa kurula götürürsün. Epilepsi kesin tanı ve tedavisi 2 yıl geçenler genellikle sürekli olduğunu duydum.

Bugün bütün işlemler tamamlandı 32% göz ve 15% epilepsi verildi. Yarın heyete çıkacağım toplam 42.2% gibi bir rakam diyor sitede sizce kaç verirler?

Engelli Kimlik kartı hakları

İyi günler bugün resimdeki raporları aldım bu sonuçlara göre engelli kontenjanlarından işe girebiliyor muyum? İstihdam kısmı işaretli değil ama. Engel oranı 42%.

Eğer iş olanaklarından faydalanamıyorsam ne yapmam gerekiyor?

Resim yok dostum. İstersen elle de yazabilirsin..

Resimleri kaldırdım bir bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

Üst Alt