Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm protez. Askerliğe Elverişli Değil Belgesi alma süreci..?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'da öğrenciyim. Şimdi Bitlisteyim. hazır memleketimdeyken askerlik işlemlerini de halletmek istiyorum. Daha önce tecrübem olmadığı için size danışmak istiyorum.
23 yaşındayım.
bu sene okuldan mezun olacağım.
daha önce hiç askerlik muayenesine felan gitmedim.
Protez göz kullanıyorum. yüksek tansiyon, LDH ve kronik baş ağrısı sorunlarım var.
Toplam rapor oranım %46

Sormak istediklerim
- Askerlik şubesine hangi belgeleri götürmem gerekiyor?
- Aynı gün içinde bu belgeyi alıp askerlikten muaf olabilir miyim ?
- Raporumu götürdüğüm halde yeniden muayene etmek isteyecekler mi ?
- Bu belgeyi hiç almazsam ve ekpss tercihleri başladığı döneme bırakırsam bir problem olur mu ?

Herşey için teşekkür ederim.

herhangi bir askerlik şubesinden işlemini halledebilirsin
yanında nufus cüzdanını getirmende yeterli.Senin aldığın rapor askerlik için bir anlam ifade etmiyor.Sevk ile beraber askeri hastaneye gidip elverişsizdir yazılı raporu alman lazım

ben geçen sene aynı sorundan okuduğum ildeki askerlik şubesine gittim beni ilk önce sağlık ocağına muayeneye gönderdiler sonra sevk ile askeri hastaneye gittim Samsuna en yakın askeri hastane amasya merzifondu rapor günü gidip gözden muayene olup komisyondan geçtim ve raporu askerlik şubesine getirdim işlem tamamlanmış oldu

ekpss tercihleri içinde bi sorun oluştıurmaz

Cengiz, süreci yaşadığında güncel deneyimini buraya da yazar mısın?

Üst Alt