Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm protez ayrıca hipertansiyon hastasıyım. Rapor oranı ne olur?

celocelo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba, bir gözüm protez ayrıca hipertansiyon hastasıyım. Rapor için başvurduğu takdirde %40 ı geçebilir miyim?

%39 da kalıyor maalesef

Tek göz kaybının oranı %32
Hipertansiyon %10

Balthazard formülüne göre %39 yapıyor.

Şimdi protez gözden %32
hipertansiyon oranı %10,bu oran balthazard da %6,8 e tekabül ediyor
%7 olunca da % 39 oluyor maalesef

Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Rica ederim
Keşke işinize yarayan bir oran çıksaydı
Ama eminim bu oranları belirleyenler bunu düşünüpte % 32 yazmışlardır tek göz proteze

Sağlık Raporu Hakkında

Merhabalar,
Bir gözüm protez,hipertansiyon ayrıca taşikardi rahatsızlığim var. Taşikardi için daha once ozel hastanede muayene oldum, doktorum ablasyon yapilmasini uygun gördü fakat daha sonra hayatımi olumsuz etkilemediği için olmaktan vazgeçtim. Geçen hafta engelli raporu almak icin hastaneye basvurdum. Kardiyoloji hocasiyla gorustugumde özel hastanede yapilan teetkiklerin gecerli olmadigini soyleyerek beni polikliniğe gitmem yonunde bilgilendirdi. Tabi araya bayram tatili girdi rapor işi bayram sonrasina kaldi. Buraz uzun yazdım şimdi soruma geleyim. Özel hastanede ki doktoruma bayram sonrası gidip ablasyon olsam ve nu operasyonun yapıldıği yönünde belgemle raporu alacağım hastaneye başvursam bunu engelli raporu için kabul ettirebilir miyim? Teşekkür ederim.

celocelo

raporun gecerli olması için devlet hastanelerinde sağlık kurulundan almanız gerekir ..özel hastanede yapılan işlemleri ilgili polıklnıkte ibraz edersenız tahlil ısteyıp muayene ederek sizi sağlık kuruluna yönlendirir .

Üst Alt