Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm protez. CA nedeniyle mesanem ve prostatım alındı. Rapor oranım %90 olur mu?

MURAT AKDOĞAN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, ben ordu vazife malülü bir kişiyim.

2016 yılında Maliye Bakanlığının yayınladığı genelge ile; şehit yakınlarından bir kişiye, hayatını kaybetmiş gazi ve vazife malülüllerini yakınlarından bir kişiyi araç alımlarında ÖTV den muaf tutmuşlar. Yani şu an yaşıyorum faydalanamıyorum ama ölürsem eşim veya çocuklarımdan birisi yararlanabilecekmiş. (yine de teşekkürler)

Sitenizde ise bu konuda çok bilgili arkadaşlarımın olduğunu gördüm ve üye oldum umarım bir nebze de olsa bana yardımcı olacaklarını umuyorum. Madem bu şekilde alamıyorum acaba rahatsızlığımdan dolayı alabilirmiyim bilemiyorum.

2001 yılında sağ gözümü şarapnel isabet etmesi sonucu kaybettim. Protez göz ile yaşamımı sürdürüyorum. Sağ alt göz kapağımda ise çok az denecek kadar doku kaybı var.

2005 yılında ise mesane CA nedeniyle ameliyatlar geçirdim. Mesanem alındı. Prostatım alındı, 17 adet lenf bezim alındı, idrar yapmamı da bağırsakla karın boşluğundan dışarıya verildi.

Bu kadar rahatsızlığım acaba % 90 nı bulurmu bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

Bunca zamandır bilgili olan bir arkadaş daha mesajımı okumadı anlaşılan

Üst Alt