Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözümün görmüyor olması KPSS ile atanmama engel sayılabilir mi?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
13
Ben bügün kpss ye girdim ve bnm sağ gözüm %10 görüyor,sol gözüm sağlam,olduda atandım bir sorun çıkarmı sağlık raporunda boşa çalıştım gibi hissediyorum kendimi :(:(:( bu cümle ne demek istiyor ( görevini yapmasına engel olabilecek beden hastalığı bulunmamak)sağ gözüm görmüyor,acaba sorun çıkarmı

insallah bı sıkıntı cıkmaz allah büyük gönlünü ferah tut allah yardımcın olsun

hee ınsallah bı sıkıntı cıkmaz allahın ıznı ıle

Tek göz rahatsızlık da birey engelli sayılmıyor sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Bir gözümün görmemesi KPSS ile atanmama engel sayılabilir mi?

benim sağ gözüm doğuştan %10 görüyor sol gözüm sağlam bir gözün görmemesine % 32 rapor veriyorlar ben bu oranla ekpss giremicem normal kpss deniyecem ama olduki atanırsam tek gözümün görmedği için memur olamassın derler mi. ortada kaldım :( Yardım eden herkese teşekkürler , konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

kamuda pek sıkıntı yaşıyıcagını sanmıyorum hatta hiç yaşamassın raporunda calısabılır ibaresi olduktan sonra sadece özel kurumlarda sıkıntı oluyo iş konusunda engellı gel dıyo engelli gidemıyosun ama kurum engellisin diyo bu nasıl bi ikilem kimse çözmüş değil

absentm

hocam bende bana çalışabilir raporu verilermi diye şüphe ediyorum.özelde dediğiniz gibi ikilem :confused:

Rapor almadınmı? Algıdın raporda calısamayacagı iş alanları yazar alınca oraya bakarsın ki sadece tek gözün görmüyorsa calısamayacagı iş alanları yok yazar şahsen benim öyle

rapor almadım hocam sizinde mi aynı sıkıntı içime su serptiniz :)

benimde malesef öyle. İçin rahat olsun hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsın çok şükür yedeği var Allah vermiş :)

Hiçbir sorun olmaz.Zaten ekpss'deki kadrolarla kpss'deki kadrolar arasında bir fark yok.İkisinde de atanacağın kurumlar aynı.Zaten yüzde 40 raporun olmadığı için sen kamu nazarında sağlam sayılırsın.İçin rahat olsun.Yeterki atan.

kendine sıkıntı etme kardeşim bir kamu hastanesine git ve durumunu anlat eminim sana ona göre bir durum bildirir rapor verirler o raporda hangi işleri yapamayacağın yazar sende rahatlarsın bu kadar basit
tekgoz123

Üst Alt