Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözün %90 görmemrsine verilecek rapor oranı nedir?

semih1903

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dün heyet sonucum aciklandi sağ gözüm %90 sol gözüm de sıkıntı yok. Sağ gözümden dolayı askere de alinmadim zaten. Ama gözden %10 geldi bu normalmi değilse itiraz edecem bilgisi olan yazsin lütfen..

1 gözün tamamen kapalı olmasına %32 veriyorlar ona göre hesap et dostum

Hesap etsem neye yarayacak . o orani biliyorum zaten ama ne yapabilirim su an. Sen biliyorsun o zaman normal değil dimi %10

normal bu hadi en fazla 15 olsun başka rahatsızlığın yoksa %40 alamazsın

25 ordan varsa gözden en az 20 ye yakın bişi alman lazım hesaplaması var bakarsin siteden

itiraz etsende birşey değişmeyecektir arkadaşım..

Yazık valla insanlara, 2 göz hiç görmüyorsa %64 mü yapıcak yani? Sövmemek elde değil. Göz kadar önemli organ yok, gözün görmemesi, ha hayattasın ha değilsin. Hangi beyni basmayan insan oluşturuyor bu sistemi? Ölü insana bile %95 rapor verir bunlar :)

kardeş rapor oranları bence daha çok ölümcül hastalıklara göre veriliyor..şimdi bir kolu bir bacagı olmayan bir arakdaş ölüm riski yokken ama kalp rahatsızlığı olan böbrek vs..bunların iki katı oran verilebiliyor.. galiba buna göre ayarlıyorlar. yatıp kalkıp bu sisteme dua edelim ilerde avrupa sistemi gelirse yandık :D engellinin bir başkasına muhtaçlık durumuna göre rapor verilmesi söz konusu yani sadece çok çok ciddiler engelli sayılacak

Dediklerine biraz katılıyorum fakat bu insanı bu durumuyla hangi işyeri işe alır? Senin işyerin olsa alırmısın?

ben kendimde engeli olduğum için seve seve veririm :) mesala 1 kulağı duyan bir kulağı hiç duymayana %12 veriyorlar yani %32 göz için gayet güzel bir oran.. başka hastanede şansını deneyebilir akradaş başka çaresi yok

Üst Alt