Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözün görmemesi için verilen rapora itiraz etsem..?

mehmetaraz10

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
% 40 engelli raporum var sağ göz protez den, özel bi bankada engelli kadrosunda çalışmaktayım 2009 yılından beri , vergi indirimi için başvurdum 2010 yılında 1 ay sonra cvb geldi raporunuz merkez saglık kurulumca incelenmiş düşürülmüştür cvbı geldi,bende itiraz etmedim bi daaha başvursam gene red gelirse hakem heyetine başvursam sonuç alablirmiyim acaba elimde sürekli geçerli dikkat gerektirecek işlerde çalıştırılmayacak raporum var %40 oranında devlet hastanesinden sizce bidaha başvurmalımıyım...

yeni tarihli rapor alıp ilerleyen günlerde aylarda yıllarda bidaha yollayabilirsiniz

2014 2.defa vergi indirimi başvurusu

ACİLLL 14.03.2014 tarihinde büyük mükellefler vergi dairesine başvurdum,
ilk başvurum 2010 yılında oranımı düşülerek red cvbı geldi yeniden evraklarımı hazırlayıp bidaha başvurdum
özel bi bankada engelli kadrosunda halen çalışmaktayım, evraklarımı teslime gittigim yerdeki memur aynı raporla 2. kez başvuramazsın dedi ve benden hastane sevk için evraklarını bi daha düzenleyip ve raporumu yenileyip getirmen gerek dedi.
yeniden rapor için hastaneye sevk istesem % 40 olan raporum düşürüler mi sag göz protez 2007 yılında aldıgım rapor mevcut elimde yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşım tek gözden % 32 verirler diye düşünüyorum. Başka bir rahatsızığn varsa ekletip % 40 almaya calısmalısın

düşürürler kardeş. ama yinede araştır tahminimce.

Üst Alt