Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözün görmemesi ve bacaktaki kısalık için %40 raporum var..?

halil beyhan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sağ gozum gormuyor sağ ayamda 2 cm kısalık var %40 raporum var
vergi indirimine gitsem yuzde kac verirler acaba tesekurler

bende gozden yeni aldim vergi indirimimi %57di raporum aynen geçmiş yalniz dikkat etmen gereken bütün tetkik sonuçlarini gönder raporun yaninda sakatlik orani cetvelinde var ise saydıklariniz onaylanir

Bir gözüm görmemesi halinde %25 gibi bir oran verlir. Bu 25'in %40'a tamamlanması için kısalıktan en az %20 rapor alman şart. Ama sakatlık oranı cetveli'nde 2-2,9 cm kısalık için öngörülen oran %9.
Bana işin zor gibi geliyor. Ama yine de dene bence...

bır goz gormemesıne yuzde 32 verdıler
op sag femur kırıgı kalcada hafıfhareket kısıtlıgı tablo 3ç8b= yuzde 3...
sag elde eski kesi ulunar sinir calismiyor taplo.2.14-yuzde 24
hipertansiyon ulseratif kolitremisyonda normal sinirlarda yuzde 10 verdiler
toplam yuzde 55 verdiler arkadaslar

Hayırlı olsun Halil bey, teşekkür ederiz güncel bilgi için..

sag olun ben tesekur ederim

arkadaslar yurt dısında calısanlar vergı ındırımıne bas vuramıyolarmı ben yoladım bosamı gıtı acaba 1-Vergi indiriminden kimler faydalanabilir?
Kendisi, bakmakla yükümlü olduğu eşi veya çocuğu engelli olan işçi ,memur ve serbest meslek erbabı ayrıca basit usule tabi mükellefler (Kapıcılar, serbest bölgelerdeki iş yerlerinde çalışanlar,gemi adamları ile yurtdışında inşaatlarda çalışanların ücretlerinden vergi kesintisi yapılmadığı için vergi indirimi talep edilemez):confused:

arkadaslar yurt dısında calısanlar vergı ındırımıne bas vuramıyolarmı

vergı ındırımı %55 olarak onaylandı

17-12-2013 de basvurdum bugun onaylanmıs bu numaradan orendım Tel: 0312 ) 312 27 71 sakatlık 1 goz gormuyor32 hıpertansıyon-10 sag femur kırıgı sag elde ulunar sınır 2 parmak calısmıyortablo-2-14yuzde 24 beklıyen arkadaslarıma sabırlı olsun

Üst Alt