Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözün görmemesi ve ortopedik kısıtlılık için %40 oran verilir mi?

Teraphi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar 2004 senesinde gecirdigim trafik kazasi sonucunda tek gozum hic gormuyor ve arti olarak ayagimda cok fazla parcali kirik vardi ve kaval kemigim ile arkasindaki yardimci kemik birbirine yapisik kaynadigi icin hicbir sekilde spor yapamiyorum ve cok fazla zorlayamiyorum ayakta kalarak .
Bu engellerimle % 40 rapor alirmiyim bilmiyorum

bunun yaninda 2012 lisans kpss'ye normal olarak girmistim ancak arkadasim e kpss ve rapor hakkinda bir arastirmami soyledi ve bende sizlere ulastim
Normal kpssye girmem bir sorun teskil etmez sanirimda asil sormak istedigim tek goz gormediginde %32 mi % 24 mu rapor veriliyor ve ayagimdaki engelimle bu birlesiyormu .

Cevaplariniz icin simdiden tesekurler

% 32 gözden verilir. En az % 12 daha almanız gerekiyor % 40'a tamamlamak için. Bu oranı da verebilirler diye düşünüyorum. Şansınızı deneyin derim ben. Ama kısıtlılığı bizim bilmemiz mümkün olmadığı için kesin olarak birşey söyleyemeyiz.

2016'da EKPSS'ye girebilirsiniz en az % 40 alırsanız.

Merhaba arkadaslar 2004 senesinde gecirdigim bir trafik kazasinda kaşima aldigim agir bir darbeden dolayi goz damarlarim parcalandi ve altindaki kemiktede 1 cm oyuk hala duruyor ve 1 gozum gormuyor bunun yaninda ayni trafik kazasinda ayagimda kaval kemigim ve yardimci kemik birbirine bitisik kaynadi ( buna alabilecegim orani %2 gibi dediler ) ama tek goz gormediginde oran ne oluyor ? 1 ay oncede askerlikten muaf oldum ve mezun muhendisim vereceginiz bilgiler ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekurler

Tek gözün tamamen kaybına verilen oran %32 dir.

evet tek gözün görmemesi 32 dir seni kurtarmaz ancak diğer ortopedik ve başka rahatsızlığınız varsa olabilir

Üst Alt