İyi akşamlar arkadaşlar
Ben 1998 senesinde bir trafik kazası geçirdim
Ve benim o anki durumumda beyinde iç kanama oldu ameliyat oldum
Şuan sağ ayağımda platin var ve değnek yardımıyla yürüyorum
Sağ gözüm tamamen görmüyor diğer gözüm ise % 30-35 civarı görüyor
2004 Adalet bakanlığı adli tığ kurumundan % 56 meslekten kazanma gücünden kaybetmiştir.
Bugün ise gidip rapor alacağım zaman sağ gözüm görmediği halde doktor ışık var dedi
Topallayarak yürüdüğüm halde doktor kemikte kaynama olmuş dedi
Ve kaza sonrası asabileştiğim halde ve toplamında 8 doktora gözüktükten sonra sadece ortopedi ve göz bölümü kısmına durum bildirildiği halde beni heyete çıkarmayıp %32 meslekten kayıp diye rapor verdiler
Şimdi ben bu durum karşısında onları mahkemeye vermek istiyorum ama bundan önce yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olur musunuz
Ben 1998 senesinde bir trafik kazası geçirdim
Ve benim o anki durumumda beyinde iç kanama oldu ameliyat oldum
Şuan sağ ayağımda platin var ve değnek yardımıyla yürüyorum
Sağ gözüm tamamen görmüyor diğer gözüm ise % 30-35 civarı görüyor
2004 Adalet bakanlığı adli tığ kurumundan % 56 meslekten kazanma gücünden kaybetmiştir.
Bugün ise gidip rapor alacağım zaman sağ gözüm görmediği halde doktor ışık var dedi
Topallayarak yürüdüğüm halde doktor kemikte kaynama olmuş dedi
Ve kaza sonrası asabileştiğim halde ve toplamında 8 doktora gözüktükten sonra sadece ortopedi ve göz bölümü kısmına durum bildirildiği halde beni heyete çıkarmayıp %32 meslekten kayıp diye rapor verdiler
Şimdi ben bu durum karşısında onları mahkemeye vermek istiyorum ama bundan önce yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olur musunuz