Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir hafta içinde raporumu alabileceğim. EKPSS'ye girebilir miyim?

veysel21

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar heyetten raporum bu hafta Yada haftaya elimde olacak %40 ve üzeri rapor alacam sınava girebilirmiyim yani yetişirmiyim başvuru için? bide raporda çalışabilir Yada çalışamaz hangisinin yazması gerekiyor?

İstihdam bölümünün doldurulmuş olması sizin faydanıza olur, daha sonra uğraşmazsınız. Şuan boş olanlar başvuru yapabiliyor ama siz hazır alırken uğraşmayın bi daha bi daha, İstihdam bölümünün dolu olmasına özellikle dikkat edin. Çalışamaz yazmasın sınava giremezsiniz. 'xxx işlerde çalışır' gibi doldururlar onlar...
7 Mart'a kadar tüm başvuru işlemlerini yetiştirebilirseniz kabul edilir başvurunuz.

Bilgi verdiğiniz için tşk ederim...benim c6 - c7 kırığım var sağ ayağımı yarı yarıya kullanabiliyorum ekpss de hangi bölümden girecem ???

Bugün engelli raporumu alıyorum sınava girebilmek için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar beni acil olarak bilgilendirirseniz çok ii olacak .

Ben Diyarbakır'da yaşıyorum ama adres malatya da sınav başvurusunu nerde yapabilirim adresi Diyarbakır'a mı almam gerekiyor ?

Arkadaşlar şimdi raporumu aldım %46 ayaktaki işler hariç diğer işlerde çalışabilir.bu rapor iş için işime yararmı?Sınav başvurusu yapacam hemen.

veysel21;

yarar kardeşim vakit kaybetmeden git başvur. ilk başvurunsa ;

önce belgelerini tamamla.
öğrenciysen öğrenci belgeni değilsen diplomanı ve raporunnla beraber kimlik fotokopisini alıp sosyal hizmetlere gidip ön kabul belgesi alıyorsun. sonra bankaya gidip 25 tl yatırıyorsun. sonra herhangi bir liseye gidip sınav başvurusu yapıyorsun. bu kadar.

Üst Alt