Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir hastane ehliyet için olumlu rapor vermezse başka bir hastaneye başvurulur mu?

seyithan

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ehliyet icin bas vurdugum hastane olurki raporu vermezse baska bir hastaneye bas vurablir miyim

ehliyet için bilmiyorum ama ben mardinde otruyorum. mardindeki devlet hastensei rapor vermedi.. olumsuz ben diyarbakırdaki dicle ünv gittim tekar başvuru yaptım orda orda vediler ..

Istanbulda olmuyor arkadaşlar o dediginiz ne yazıkki...

ben urfada oturuyorum ama rapor icin gaziantepte bas vurdum orda gordugum kadarı ile olumsuz olacak olmazsa urfaya gidecem insalla olur

arkadaslar bende bu konuda bir sey sormak istiyorum bende ehliyet icin bas vurdum beni biraz yordular olurki raporu vermezlerse baska bir hastaneden veya tekrar aynı hastaneye bas vurabilirmiyim

Başka hastaneye de başvurabilirsin, İl Sağlık Müdürlüğü'ne itiraz edip, Hakem hastanesine sevk edilmeyi de isteyebilirsin

ben urfadayım hakem hastanesi dediginiz nerde oluyor

Onu başvurduğunuz kurum belirleyecek.

Üst Alt