Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir internet sitesi üzerinden satış yaparsam engelli maaşım kesilir mi?

inca

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Dolap com sitesi üzerinden satış yaparsam engelli maaşım kesilir mi?

inca

Dolap üzerinden satış yapman çok zor. Ben satmaya çalıştım teklif bile veren yok. Ayrıca dolap her sattigin ürün için komisyon alır.

Letgo ve sahibinden.com daha kolay satış yaparsın. Dolap fazla tutulmadı. Bunun nedeni kargo ücreti alıcıya ait ve iade etme hakkınız yok.

bedrettini malulen emekli olunursa tekrar sigortalı çalışırsan emekli aylıgı kesilir diye biliyorum engelli indiriminden emekli olunursa sosyal güvenlik destek pirimi kesilir engelli emeklilik maası kesilmez diye biliyorum

inca

Kimin haberi olucak kac para kazanicaksin zaten .banka hesabin olursa ve yüklü para çıkarsa iste o zaman garanti kesilir .

maaşalrda gelır hesabında işlem haneye gıren ve adı ne olursa olsun tüm gelırler gırer.kurum bilmezse bişi olmaz ama geçıosa ve kurm bı şekılde öğrenırse o zaman iş değişir.bu birazda vıcdanı iş ordan gelan paralar geçmezse bişi yok ama geçiıosada şikayete gerek yok sizin bıldırmenız daha güzel olur

ben yıllardır sahibinden.com da 2. el elektronik eşya satışı yapıyorum dolap nasıl bir uygulama bilmiyorum ama letgo da dengesiz çok 100 liralık mala 50 lira veren adam lar var ...
en kalitelisi sahibinden.com ...

musty35

Evet vakıfbank'ta hesabım var.dolap'ı indirip ürün ekledim bir ayda 350 tl vakıfbank hesabıma geçti.maksadım işime yaramayan eşyaları nakite çevirmek. Yani aldığım fiyatın altında sattım her eşyamı.

---BIÇAK---

Katilin elinde can alır, bir annenin elinde bebeğine elma dilimler.

Letgo çok kalabalık, boş beleş gerzeklere de denk gelebilirsiniz, gecenin 3ünde sipariş verene de.
Kötü örnekler yaşayan arkadaşlar, inanın iyi bir strateji ile güzel paralar da kazanabilirsiniz.
Son 3-4 senedir ben ciddi gelir elde ediyorum.
Sezonluk duruma göre azalan artan siparişlerim oluyor.

Dolap üyeliğim eski, bir kaç ürün koydum kimse ilgilenmedi.
Yeni keşfettiğim bir objenin montajını yapıp koydum, 1 ay içinde bugün ki siparişle 30 satışa ulaştım.

Pes etmeyin sakın, birşeyler üretin, veya üreticiden direk temin edeceğiniz ürünleri koyun.
Al sat yapandan almayın fiyatlarınız uygun olmaz.

Üst Alt