Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kamu kurumundan baska bir kamu kurumuna nasıl geçilir?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
ben suan bir kamu kurumunda elektrik teknisyeni olarak görev yapıyorum baska bir kuruma geçmek için izlemem gereken yol nedir acaba geçemezzem tekrar tercih yapıp baska kadroyla gene gecmeyi deniyecem.

keşke hangi kamu kurumunda görev yaptığınızı yazsaydınız daha iyi bilgiler verebilirdik. neyse.
kurum değiştirmen için çalıştığın kurumun müdürünün muvafakat vermesi (tamam, gidebilirsin demesi gibi) ve gitmek istediğin kurumun müdürü veya başkanının seni istemesi (tamam gel demesi) lazım. bunların ikisinden birisinin olumsuz yanıt vermesi halinde senin iş olmaz. torpilin varsa (parti il / ilçe başkanı) senin iş olur.

neden kurum değiştirmek istediğinizi anlamadım. eğer ki maddiyat ise belediyeler ve belediyelere bağlı kuruluşlar şuan çok revaçta.

aşağı yukarı meb'te çalışan memurla belediyede çalışan memur arasında en az 700 tl fark oynuyor.

Üst Alt