Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kolum kısıtlı. Bankada gişeci olarak görev yapabilir miyim?

mbn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 3 yil once trafik kazasi sonucu brakial plexus hasari aldim. Yani turkce meali sag kolumun ana sinirleri koptu. Tedavim devam ediyo 3 yilda baya bi yol kat ettim. Omuz ve dirsekten hareket ettire biliyorum fakat bilek ve parmaklara henuz hareket felmedi. Kendim hakkinda bukadar bilgi yeter.

Geleyim yardiminizi yorumunuzu istedgim konuya. 6 7 ay once raporumla bir bankaya ise girdim. Operasyon destek yetkilisi ismi altinda; arsiv, noter, belediye, evrak kayit vb. İşlerle ilgileniyorum.
Kurumun bizim gibi calisanlari icin gelecege donuk planlari varmis. Giseye gecis saglaniyomus. Sizce bu haldeyken gisecilik yapabilir miyim ?

Sunuda soyleyeyim. Tek sol elimlede baya bir is goruyorum. Mesela en basiti aktif olarak rahat bi sekilde manuel araba bile kullaniyorum..Yorumlarinizi dusuncelerinizi bekliyorum. Hepsi benim icin cok onemli.

Gişecilik yapabilirsin, tanıdığım bir muhasebecinin sağ kolu tamamen yok, benim sağ el parmaklar yok ve bazen akşama kadar yazışma yaptığım oluyo, istedikten sonra kepçe operatörü bile olursun ;)

Para destelemek, lastiklemek zor olur gibime geliyo biraz ama :)

tek elle yapmanın bi yolunu bulursun, ayrıca sürekli o işi yapmayacaksın zamanlada alışırsın diye düşünüyorum

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Baklim deneyio gorucez ozaman :)

Rica ederim deneyipte vazgeçme ama başarıcaksın :eek:

Ustam ilk deneme baya basarili oldu :) banka yonetmenimin gozune oturdu yani :) simdi genel merkezden haber bekliycez :) dedgin gibi basaracagim galiba yolun yarisini gectim sayilir

Üst Alt