Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım %50 az işitiyor. İşitme cihazı önerir misiniz?

Işıksız

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kulagımın birisi duymuyor digeride yüzde elli duyor. İşitme cihazı almak istiyorum. hangi işitme cihazını önerirsiniz.

sgk devlet hastanesinden heyet raporlu hastalara tek kulak için 675 tl öder , 2.kulak ihtiyacı varsa araştırma hastanesi ya da üniversite hastanelerinden 6 ay sonra 2.kulak için işitme cihazı gereklidir heyet raporunuzla 1 adet 675 tl ödeme daha alabilmektesiniz.%50 kayıp diyorsunuz bizim millet tam sağır olmadan cihaz almaz,%30 larda olsanız bile cihaz kullanmanız faydalıdır.doktorunuza danısın.

kemeraltı işitme cihazları olarak odyogram testinizle gelin primax seri siemens marka cihazlarda özel fiyatları bulunmaktadır.

bence işitme cihazı kullanmalısınız çünkü kulağımız kelimeleri duymadığı zaman beyin kullanılmayan kelimeleri unutmaya başlar bu yüzden sağırlık dediğimiz ve asla başımıza gelmesini istemediğimiz bir durum ortaya çıkar. Ama işitme cihazı kullandığınız zaman kelimeleri anlayıp duyduğunuz için beyin de kelimeleri unutmaz ve işitme durumunuz daha da iyiye gider. Eğer işitme cihazı almak isterseniz devlet yani sgk ücretini karşılamakta işitme cihazı sgk ödemesi için bu yazıyı okuyabilirsiniz.İşitme Cihazı SGK Ödemesi | SGK ve İşitme Cihazı Haklarımız !!! - İşitme Sorunu

Kulak içi tavsiye etmem ben kullanamadım kulak arkası aldım

Üst Alt