Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım hiç duymuyor. Cihaz kullanmazsam sorun olur mu?

Konular
9
Reaksiyonlar
5
Sol kulağımda sensoriyel işitme kaybı var 100 de 100 duymuyo hiç işitme cihazı takmadım sağ kulağımda da işitme kaybı başlar mı kimi doktor başlar kimisi başlamaz diyo sağ kulağım orta kulak iltihabı felan da geçirdi sizce işitme kaybı varmıdır sağ kulağım da da

İşitme kaybı tek kulak

1 kulağı yüzde yüz duymayan biri cihaz takmazsa diğer kulağında da iştime kaybı başlar mı kimi doktor başlamaz diyo kimisi başlaar diyo genelde başlar diyen daha çok odyocular doktorlar işitme kaybı tek kulakta olan hastalar başlar diyo net kimden öğrenicem ben bunu bi yardım edin lütfen

hsnsarix433 kardeşim iştme enğelli olarak ciaz takmazsan var olan kulağına ciazın bi zararı olmaz yani ciaz kulağın iştme kaybına bir oran vermez ciaz duymayan kulgın sesini yükseltır ..tedavi etmez
ben 15 senedir işitme sorunluyum sol duymuyo sağ az duyuyor ve sağdaki kuluğımda iştme ciazım var..umarım yardımcı olmuşumdur.

hsnsarix433

Sağlam kulağa cihaz takma sakın.Yapacağın şey basit her yıl 1 kere işitme testi yaptırırsın.O testi geçen yılla karşılaştırsın.Oranlarda artış yoksa başlamamış demek işitme cihazı kullanmana gerek yok.Ha baktın oranlar yıldan yıla artıyo demek işitme kaybı başlamış o zaman başlarsın cihaz kullanmaya.Testi hastanede yaptır işitme cihazı satan yerlerden yaptırma.

Sağ kulağımda işitme kaybı var mı az da olsa

Sağ kulağımda da işitme kaybı var mı yada başlamış mı az da olsa sol kulağım çok ileri derecede duymuyor zaten sağ da da bi işitme kaybı varmı biri 2018 deki test diğeri 10 sene önceki felan test cidden yorumlayabilcek varsa çok teşşekür ederim şimdiden bunu öğrenmem benim için çok önemli
https://i.hizliresim.com/3O78q4.jpg
https://i.hizliresim.com/M10YDN.jpg

Üst Alt