Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım hiç duymuyor, diğeri az işitiyor. %14 rapor verdiler. Ne yapmalıyım?

mehmet arslan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar; 3 yaşında menenjit hastalığı geçirdim ve bir kulağım hiç duymuyor diğer kulağımda ise ileri derecede işitme kaybı var şişli eftale rapor için baş vurdum fakat hayal kırıklığına uğradım bana duymayan kulağım için ileri derecede işitme kaybı ve az duyan diğer kulağım içinde hafif derecede işitme kaybı var dediler ve bana % 14 rapor verdiler ne yapmam gerekir yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.

Anlasılan Devlet hastanesine gitmişsin. Üniversite hastanesine gitmeni tavsiye ederim. ;)

Bir kulak belli bir oranda duyuyorsa, rapor oranının %40 ve üzeri olması mümkün değil.

ileri derece duyan kulak diğeri de hiç duymayan kulak kesin yüzde 40 tır. benim öyle. en son raporum bir aylık bile değil. bir yanlışlık var. ileri derece duymayan kulak mecburen işitme cihazı olmadan duymaz. eğer işitme cihazına gereksinim duymuyorsanız ileri derece olamaz zaten.hafif derece denirdi. selamlar.

evlat senin bir kulagın az duyuyor, oteki de normal seviyede duyuyor. %14 normal bence. bnm de orta dereceli ve cok ileri dereceliyken %36 vermişlerdi. yapman gereken cihaz oneriyorlarsa cihaz kullanman, onermiyorlarsa saglam kulagını iyi koruman..

başka bir hastaneye git sonuçta bir kulağın hiç duymuyor diğerinde az duyuyor şişli etfal kafayı yemiş sözde hakem hastane ama sanki sözleşmişler gibi %40 rapor yazmıyor adamlar .

normalde %30 tek kulak eskiden öyleydi ak parti gelmeden önce ne hikmetse faruk çelik hemen puanları çetveli değiştirdi yani senin hakkını yedi
artık helal edersin
şimdi iste hz leri karşılatırıyorlar çetvele bakarakda göre bilirsin %20 tek kulak veriyorlar

Üst Alt