Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım hiç duymuyor. Kilo sorunum var. Askerlik durumum ne olur?

Black01sinan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;26 yaşındayım ,boyum 178 ,kilom 122 İ ,sol kulağım yüzde yüz duymuyor ,hiper tansiyon hastasıyım ,sol ayağımda iç varis sağ ayAğımda dış varis var ,haftaya salı muane olacam sizce askeriyede muaf olabilirmiyim teşekkürler

Black01sinan

Bir kulak tümden duymuyorsa muaf olursun kardeşim: "3. Bir kulağın işitmesi normal olduğu halde diğer kulakta saf ses odyogramda konuşma frekanslarında total işitme kaybı veya 90 dB ve üzerindeki işitme kayıpları (Bu maddenin değerlendirilmesinde 100 dB seviyesindeki klik stimulusla yapılan işitsel uyarılmış potansiyeller (ABR) testinde cevap elde edilememiş olması şarttır)."

OturanBoğa
Evet abi sol kulağim hiç duymuyor işitme test sonuçları var hatta dr tedavisi yok demişti hatta sonuçta total felan bir şeyler yazıyordu

benımde sol kulagım hıc duymuyor sag kulagın durumu ıyı ve askerlıkten 2015te muaf oldum.

erencan1014
Hocam askeri hastahanede ne gibi testler yapıyorlar kulağı duymayanlar için ben bayıltıp öle test yaptıklarını duydum alakası var mı

saat gece 12den sonra bısey yeme 12den sonra uyuma felan dıye bı kagıt verıyolar sonra ıgne vuruyolar yarı baygın uyutuyolar senı kendındesın ama kalkamıyosun :) test yapıldıktan sonra yanlıs hatırlamıyosam 1 hafta sonrada sonucları acıklanıyodu.

Peki hocam test bitikten sonra hemen kalkabiliyor Musun yanımızda refakatcı götürelim mi

Goturmen daha saglikli olur. Ben babamla gitmistim narkozdan sonra bi sikinti olmadi ama sen yinede gotur ne olur ne olmaz

Ya arkadaşlar bana bugün askerlikten kağıt geldi bakaya cezası 2900 tl diyor bunun bir kolayı varmışdır taksit yada peşin ne gibi indirim gibi birde çok değil mi ya

Black01sinan

İtiraz etmeyi dene, ama eğer bakayadan ceza gelmişse, yani sen muayene olmadan önce bakaya durumuna düşmüş idiysen, maalesef cezayı ödemen gerek.

OturanBoğa
Abi itirazım red edilmiş 10 ay 10 gün bakaya kaldığınızdan dolayı ceza gelmiştir diyor 10 ay için cok değil abi ya

Üst Alt