Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım işitmiyor. Başka rahatsızlıklarım da var. Rapor oranı..?

asil1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba sitenize yeni üye oldum

1974 doğumluyum site yöneticilerinin yorumlarına ihtiyacım var
benim sağ kulağım çocuklukta geçirdiğim orta kulak iltihabından dolayı sinirleri kurudu yani sıfır duyma oranı hissiyat dahi yok hiç sağ kulak duyusunu tatmadım bundan dolayı askerede almadılar doğal olarak yani 35 yıldır tek sol kulakla yaşıyorum ama çok zor bir durum

bu güne kadar hiç vergi indirimi için baş vurmadım çünkü yüzde 40 rapor almam zor alsamda erken emeklilik için 2 yıl daha gerekiyor
benim merak ettiğim sol kulağımda bana göre biraz kayıp var birilerini duymak için insanların dudaklarına bakıyorum artık bunlar muayene yaparken neleri dkkate alıyorlar acaba mesela yatarken sol kulağımda zaten tek kulak var sanki davula vuruyormuş gibi ses geliyor beynimin içine ve birazda günlük haytta bazen yürürken dengede bozulma ama az bunları dıkkate alıp orana ekliyorlarmı acaba
benim ayrıca sağ el orta parmak ilk eklemden kesik ve daha önce her iki dizimden menisküs amelyatı oldum ama diz çöktüğümde ağrılarım oluyor ani bir dönmede zaten koşamıyorum koşsam çok ağrı yapıyor ve safra kesesi ameliyatı oldum gerçi buna bir oran vermiyorlar biliyorum zamanında hebatıt b geçirdim ama bağışıklık kazandım bundanda galiba bir oran vermezler
acaba şansımı deneyip vergi indirimi için başvuru yapsammı yoksa beklemelimiyim yardımcı olursanız sevinirim

alma durumunuz yok gibi bişey ama girip başka rahatsızlıklarınız varsa onlarıda bildirin örneğin tansiyon falan gibi şansınızı deneyin derim ama zor görünüyor

Sarasota kardeşim ilgin için Sağol başka rahatsızlıgım söylediğim gibi dizlerimde diz çökemiyorum koşamıyirum ağrısından ve sag el orta parmak ilk eklemden kesik 1 yıl öncede sürekli baş dönmesi oluyor du doktor vertigo dedi ama simdi iyiyim sol kulakta ne kadar kayıp var bilmiyorum şansımı denesemmi yosa biraz daha beklemelimiyim

Psikolojidende biraz ekletebilirsin bence konuya hakim değilim ama ?

Denemeden birşey öğrenemez sin siz başvuru nuzu yapın egerki hakınız da hayırlı ise olur burada fazla netice vermek zor inşallah hayırlı neticelenir hakınız sa

Üst Alt