Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulağım tamamen duymuyor. Sağlık kurulundan yüzde kaç oranında rapor alırım?

oktay_24

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim bir kulağım tamamem duymuyor.Sağlık kurulundan yüzde kaç özür puanı alırım acaba cevaplarsanız sevinirim

benim sol kulakta duymuyor ama bana % 64 verdiler kardeşim

Yeni yönetmelikte tek kulak sağırlığının rapor oranı en fazla %12 dir.

%64 olması mümkün değil. Bir kulağın duymaması durumunda verilen oran %12'dir.

tam gibi 13 db duyan bir kulak olduktan sonra
o insan herseyi duyar

arkadaşlar istanbulda hangi devlet hastanelerde özürlü sağlık raporu daha kolay veriliyor. Ben iki üç kere aldım sırasıyla % 34, % 28 ve % 30 verdiler. % 40 raporu özürlü raporu alınacak bir yolu yok mu tavsiye edebileceğiniz bilgilerinizi yazarsanız çok iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

arkadaşlar istanbulda hangi devlet hastanelerde özürlü sağlık raporu daha kolay veriliyor. Ben iki üç kere aldım sırasıyla % 34, % 28 ve % 30 verdiler. % 40 raporu özürlü raporu alınacak bir yolu yok mu tavsiye edebileceğiniz bilgilerinizi yazarsanız çok iyi olur. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Akşama açıklayayım ,daha iyisi bir başlık açayım işitme özür oranları nasıl hesaplanıyor .Derli toplu olsun.

Kulak tan engelde kaç pran alırım

Merhaba Arkadaşlar ben kulaklarımdan kaç engel raporu alırım. Sağ ve sol için 30 almışım yani oranlar 30 desibel cıvarında

Üst Alt