Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kulak hiç duymuyor, diğeri %86 duyuyor. Hangi oranda rapor alırım?
benim bir sol kulağım hiç duymuyor ve sağ kulağımda % 86 duyuyor ve ameliyatta yapmıyorlar yani tedavisi yok
ben özürlü raporu almak istesem bana yüzde kaç özür verilir.bana yardımcı olursanız sevinirim.
ya ben polisliği kazandım bu yüzden elendim ve ortada kaldım peki ben herhangi bir haktan yararlanabiliyor muyum aylık gibi felan ben aynı şuan üniversitede okuyorum yani herhangi bir kurumdan burs gibi birşey alabilme ihtimalim var mı biliyor musunuz
bir kulagın tamammen duymaması ve diger kulagın % 20 duymamasına yüzde kaç verilir
sol kulak hiç duymuyor sag kulakta % 20 duymuyor acaba saglık raporunda % de kaç özür verilir bilgisi olan var mı ama gerçekten bilen kulaktan dogma bilgilerle değil.
2 kulak hic duymazsa %60 ozur raporu verilir diye biliyorum. hersey duymakla mı bitiyor alacakaranlık kardes, verirler eline bir süpürge silerisn her tarafı sabahdan aksama kadar ya da gecersin bulaşıga ..