Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulak hiç duymuyor, diğeri %86 duyuyor. Hangi oranda rapor alırım?

emrelord

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim bir sol kulağım hiç duymuyor ve sağ kulağımda % 86 duyuyor ve ameliyatta yapmıyorlar yani tedavisi yok
ben özürlü raporu almak istesem bana yüzde kaç özür verilir.bana yardımcı olursanız sevinirim.

bende sanmıyorummm %18 falan alabilirsinizz benimkii siizkinizden daha kötü %18 verdilerr:(

ya ben polisliği kazandım bu yüzden elendim ve ortada kaldım:( peki ben herhangi bir haktan yararlanabiliyor muyum aylık gibi felan ben aynı şuan üniversitede okuyorum yani herhangi bir kurumdan burs gibi birşey alabilme ihtimalim var mı biliyor musunuz

bende pilotluğuu kazanmıştımm lanett olcası kulak yüüzndnej elendimmmm .... cok üzgünümm şimdii savaşacaktımm bir hava harp pilotcusu olcaktımmmm:(

hadi ne diyelim ben kısmet diyorum artık ama hep eksiklik hissediyor insan ya:( sende % de kaç işitme kaybı var ya

bir kulagın tamammen duymaması ve diger kulagın % 20 duymamasına yüzde kaç verilir

sol kulak hiç duymuyor sag kulakta % 20 duymuyor acaba saglık raporunda % de kaç özür verilir bilgisi olan var mı ama gerçekten bilen kulaktan dogma bilgilerle değil.

kardeş benimde sol kulağım hiç duymuyor sağ kulakta saf ses ort 45db bana %16 verdiler. yıkacaktım orayı başlarına

olurmu hocam ya ne yaptın sen hiç duymassa nasıl iş görecek o adam !

2 kulak hic duymazsa %60 ozur raporu verilir diye biliyorum. hersey duymakla mı bitiyor alacakaranlık kardes, verirler eline bir süpürge silerisn her tarafı sabahdan aksama kadar ya da gecersin bulaşıga ..

sol 110 db sag 68 db işitme kaybına yüzde kaç verilir sizce arkadaslar % 40 olur mu acaba?

Üst Alt