Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulakta %50 diğerinde %20 işitme kaybı var. Tek cihaz kullanmam sakıncalı mı?

aaydinalp

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler

benim sağ kullağımda 50% kayıp var sol kullakta sadece 20% kayıp var
zaten devlet ve özel yerlede 30% kadar kullak cihazı önermiyorlar. ben tek kullak cihazı kullanmaktayım, bir sakıncası var mı, yoksa öteki kullak tembellesir mi
cift cihaz kullanmam benim için gerekli mi yoksa çok mu erken

bilgilendiriseniz memnun olurum
ben win 115 çif mikrofonlu olanı kullanıyorum bu cihaz iyi mi kötü müdür bunun hakkında bilgide almak istiyorum

Bence bu durumda düzenli senede bir veya 6 ayda bir testini güncellemede yarar var aslında başlar başlamaz takmak çok daha iyi çünkü cihaz takmadığında kaybın ilerleyebiliyor ama devlet maalesef dediğin gibi 30 db den sonrası için ödeme yapıyor ben senin yerinde olsam düzenli test yaptırır eğer ilerleme oluyorsa cihaz takarım ilerleme yoksa düzenli kontrol yaptırabilirsin

20 desibel kayipla kimse isitme cihazinin kahrini cekmezki
ayrica kontrol diyorsunuz esra hanim odyo olcumude sirasinda hayli sikinti verebiliyor
helede acemi odyometristler
eski olcumle gidersen dayiyolar en yuksek perededen kulaginiz aciyor seslerden
azdan baslayip yavas yavas yukseltmek varken
en iyisi isitmekte zorlanmadikca ne cihaz saticisina ugriycaksin nede olcum icin odyoya

shukufe
Aslında siz haklısınız işitmede zorlanma olursa alırım her yıl zaten bakıma göndereeğim aldığım yerede işitme kaybı testş yapıyorlar eğer çok kayıp olmuşsa gider devlete ödemesini alırım

Meraba shukufe özel firmalar agitmek zorunda deilsiniz test için artık her ilde devlet hastanelerinde odyometristler var ya da üniverstelerde artık randevulu çalışıldığı için de öle devlet hastanesinde kuyruklarda olmuyor hem devlet hastanelerinde genelde deneyimli odyometristler var tabi yaptırıp yaptırmamak kişiye kalmış ama işitme kaybı ilerlemeye müsait bir rahatsızlık olduğu için bence kontrol şart

Üst Alt