Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir kulaktaki işitme kaybı, astım, bel ve boyun fıtığı için verilecek rapor oranı ne

meyveci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba.herkeze geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

ben 21 yıldır meniere hastasıyım buna bağlı olarakta sol kulağımda %76 oranında işitma kaybı mevcut.
1.evre astım hastasıyım,bel ve boyun fıtığım var.
sağ bacak uyluk kemiğim 2009 yılında trafik kazası sonucu kırıldı bacağımda halen 9 vidalı bir platin var. bu olayın sonucu olarak şu an sağ dizimde kıkırdak aşınması mevcut sürekli ağrı çekiyorum.

vergi indirimi için başvuru yapmak istiyorum.bu bulgularla yüzde kaç oran alabilirim.

konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Bacağınız için ve astım için etkilenme dereceleri önemli. Astım da evre olarak değil az etkilenme, çok etkilenme şeklinde gösteriliyor ve test sonucunda fev, fvc gibi değerlerine göre belirleniyor. Bu nedenle tam olarak % veremeyiz şu kadar alırsınız diye, şansınızı deneyin.

Bel ve boyundan da en fazla % 15'e kadar en fazla oran alırsınız diye tahmin ediyorum ayrı ayrı. Biri 8 olur, 12 olur. Diğeri de o civarlar da olur yani.

arkadaşlar merhabalar. 1994 yılından bu yana meniere hastasıyım.buna bağlı olarak sol kulakta ileri derecede işitme kaybı var.boyun fıtığı başlangıcı ve sırtımda çok ileri olmamakla beraber kifoz teşhisi konuldu.2004 yılından buyana bel fıtığım var.az etkilenme astım hastasıyım.sağ bacak uyluk kemiğimde platin,dizimde ise kireçlenme mevcut.heyete girsem yüzde kaç rapor alabilirim.yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim.teşekkürler.

KKELEBEKK merhaba.bir konuda bilgine başvurmak istiyorum.dün sağlık kuruluna girdim.işitme tstinde sol kulak toplamda 370 sağ kulak ise 118 çıktı doktor %14 yazdı bu sonuçlara göre oran doğrumu.birde ben meniere hastasıyım elimde doktorun bu hastalık için vermiş olduğu rapor olmasına rağmen değerlendirmeye sokmadı.değerlendirmeye sokmam için denge testlerin olması gerekli dedi kestirip attı.normalde olması gereken bumudur.birde raporu 12 haziranda alabilirsin dediler ben vergi dairesinden sevkle gittim bana raporu vermeleri normalmi cevap yazarsan çok mutlu olurum teşekkürler.

vergi indirimi

arkadaşlar merhaba.vergi indirimi almak için salı günü heyete girdim.kulakçı işitme kaybından %14 verdi.20 yıldır menire hastası olduğum halde elimde bu hastalığı gösteren raporum olduğu halde rapora yazmadı. mr raporunda boyun fıtığı yazmasına rağmen fizikçi daha başlangıç değerlendirmeye girmez diyerek rapora yazmadı.bu hastalıklar değerlendirmeye girmiyormu gerçekten bilgilendirirseniz sevinirim.

Üst Alt