Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir protez firması tarafından dolandırıldım. Nereye şikayet etmeliyim?

tr3767

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben protez firması tarafından dolandırıldım bunu nereye şikayet edebilirim

ilçe kaymakamlıgı tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz

[SIZE=2]''Tüketici Hakem Heyetlerinin, taraflardan biri tüketici olan sorunlarda bakmakla yetkili oldukları ürün ya da hizmetin maddi üst sınır değer değeri, 724 YTL'den 792 YTL'ye yükseltildi. Büyükşehirlerde kurulu bulunan Merkez İlçe Hakem Heyetlerinin bakmakla yükümlü olduğu rakam üst sınırı ise 1.750 YTL'den 2.067,89 YTL'ye çıkarıldı''

Valla git kendi hakkını kendin tahsil et diyecem. Ama bu ülkede hakkını alsan kim bilir kac sene ceza yersin.
Öbür tarafdan hakiki suçlululara komik cezalar.

Gerçekler bunlar. Umut kırmak değil benimkisi hiç kusura bakma.
[/SIZE]

ön celikle geçmiş olsun böyle üç kağıtçılar çok var ilk önce protezci firmayı söyle en azın dan başka birileride madur olmasın bence sağlık bakan lığına da şikayet ede bilirsin inşallah maduriyetin ortadan kalkar....

İlgili birimlere başvurdum protez ayağına giyeceksin sonra şikayette bulunacaksın deniyor. Raporumu ve reçetemi o firmadan geri alamadım başka bir yerden almak için ne yapmalıyım SGK yada şikayet edemedim Cibali de bir yer varmış sadece tel verdiler tel.a cevap veren yok elim ayağım bağlandı Dayım da yok çaresizim

Şimdilik maddi kaybım yok ama protez parasını devlettten almışmıdır vekalet verdim ama 16 gün sonra iptal ettirdim nereden öğrenebilirim SGK ödemelerini

Pendik te Klimed Portez Klinik diye geçiyor Pendik liler bilir Şifa Hast.geçince çıkmaz sok içinde Yetkilisi Burak Bey

Ortez/Protezcilerin bir çoğunun da üye olduğu ve dernek tarafından da uyarıldıkları derneğe mutlaka bilgi vermenizde fayda var. ( opoder = Ortopedik Protez ve Ortezciler derneği )

Geçmiş olsun

;);)

Devlet içinde devletçikler denen bu olsa gerek.
E adamlarda haklı büyük küçüğünden ne görürse onu yapar.

Benim fizik tedavi esnasında ayağımı yakmışlardı. Acil özel hastaneye gitmiştim.
Orda acilde ki dr. gitti ayağımdaki deriyi kaldırdı. Merhem pansuman ayağımı sardı beni yolladı.

Ertesi gün daha kaliteli bir özel hastaneye gittim. Allah razı olsun hekim iyi biriydi. Hemde işinin Türkiyeye göre en iyiylerindendi.
Dr. Bey bana dediki yanıklarda deri kaldırılmaz. Yanlış işlem yapılmış. E bunu yapan dr. ?:confused:

Dedim Dr.Bey bana yanlış işlem yapıldığına dair ayağımın yakıldığına dair rapor verirmisiniz.?
Onu benden isteme dedi. O kadar iyi bir insan ama meslektaşının suçlu olduğunu bile bile bana raporu vermedi:(
Dr. bey bana ayrıca 1 ay boyunca bedava pansuman yaptı. Ama zarar verene karşı bana yardımcı olmadı.
Burası malesef böyle bir ülke. Yapanın yanına kar kalıyor!.

Bunu niye anlattım? Sizin çözüm önerinizin olumusuz olduğunu vurgulamak için.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca aynı şey benimde başıma geldi protezimin süngeri yırtılmıştı. Cebimden para verip yenisini yaptırdım.
1 hafta sonra yırtıldı. Nereye şikayet edilir diye araştırdım. O zaman İl sağlık müd. denmişti. Gittim bi dilekçe verdim.
Firma ismi adresi vererekten. 4-5 sene oldu dilekçeme cevap bile gelmedi!.

Son olarak cebinden para vermediysen hiç uğraşma. Asabiyim, bana kimse kazık atamaz, cezai ehliyetim yok diyorsan o protezini yapanı bi şekilde aldırt.
Kır ellerini ki bidaha başkalarına zarar veremesin...

Bu ülkede cezayı devlet ancak hak etmeyenlere verir...

teknik-gözü-ile;

Öncelikle samimiyetinize ve ilginize teşekkür ederim ve tüm arkadaşlara bu forumlara ilgisiz kalmayıp desteklerine ve emeklerine sağlık diyorum bu vesile ile OPODER e Mustafa Gültekin beye şükranlarımı sunuyorum gerçekten çok ilgililer bir sıkıntınız olduğunda sizlerinde başvurmanızı özellikle Mustafa Gültekin bey'e selam ve teşekkürlerimi iletmenizi diliyorum Saygılarımla

Son olarak cebinden para vermediysen hiç uğraşma. Asabiyim, bana kimse kazık atamaz, cezai ehliyetim yok diyorsan o protezini yapanı bi şekilde aldırt.
Kır ellerini ki bidaha başkalarına zarar veremesin...

Bu ülkede cezayı devlet ancak hak etmeyenlere verir... İşte bu söz takdire şayan elini kolunu kıramam ama gerçekten yanımda sizler gibi bir kaç kişi daha bulursam iş yerini kafasına yıkarım+yıkarız teşekkürler dostum

Üst Alt