Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir seferde 3 ayrı sağlık raporu alabilir miyim?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Selam.

İstanbul 70 . yıl Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi Bahçelievler'e tahlil ve kemik ölçümü yaptırmaya gideceğim.
Buradan tek seferde 3 ayrı sağlık raporu alabilirmiyim ?
Raporlar H Sınıfı ehliyet, özürlü kimlik kartı ve sosyal güvencemden tekerlekli sandalye almak için... Bunlar için sağlık raporu mu almam lazım heyet raporu mu, bir güne sığdırabilirmiyim ?

saglık raporu başvurusunda söyle tek raporda almak istiyorum de..

H sınıfı için ayrı bir rapor olmalı yada sağlık raporu değilde heyet raporu mu olucak, bilenler bi anlatsa.

dilekçeyle belirtirsen istediklerini sağlık raporunun raporun amacı bölümünü eklerler. formda sağlık raporu için dilekçe örneği olacak ona bi göz at

ilk başvuruda bunları söyliyeceksiniz ..size nasıl yapılacagı hakkında yönlendirirler

heyet raporu almalısınız.tam teşekküllü bir hastaneye giderek heyete girmelisiniz ve heyete başvuru dilekçenizde istediklerinizi hepsini belirtmeniz gerekmektedir.tek raporda hepsini isteyebilirsiniz.

evet tek raporda hepsini isteyebilirsin.
raporun çıktığında hastanede en az 5 fotokopi istersen daha fazla çek bunları aslının aynısıdır diyerek onaylat.raporun aslını hiç bir yere verme, bu suretlerini kullan. aslı daima sende kalsın

Bacıbey sağol dilekçe örneğini aldım.

O konuda diyor ki;

1- Herhangi bir kurumun sevki ile sağlık raporu almak için hastaneye başvurun (kurum sevki olması hem rapor için ücret ödenmemesi demek, hem de raporun sahihliğinin sağlanması)
2- Hastaneye sevkle gittiğinizde aşağıdaki dilekçeyi ekleyin sevk kağıdının üstüne ve kapsamlı bir rapor talep edin:

H sınıfı ehliyeti, özürlü kimlik kartı ve tekerlekli sandalye alabilmek için bu raporu istiyorum, nereden sevk olabilirim yoksa olamazmıyım ?

sevkli gitmene gerek yok.şahsi olarakda müracat edebilirsiniz.

ilk başvuruda tüm hakların için dilekçe almıyorlar bir çok kişidede böyle olmuştur . tek bir istekte bulunursunuz heyete girdiginizde heyette söylersiniz sekreter not alır ve birden çok haklar için kullanabilirsiniz.

benim raporumda bir yıl süreliydi.ms hastasıyım ağustosta yenisini almaya gittiğimde h sınıfı ehliyet alabilir,otomatik vites araç kullanabilir,ötv den yararlanabilir,ayakta durmayacağı işlerde çalışabilir,özürlü kimlik kartı alabilir,vergi indiriminden yararlanabilir,bakım maaşı alabilir.gibi isteklerimin hepsini bir raporda verirlermi.dilekçemi yazarak başvurmalıyım napmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt