Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir şeyler görüp bazı sesler duyuyorum. Bu sorunları nasıl aşabilirim?

berkqwe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Her insanın sorunları olduğu gibi benimde var. Hangimiz tam anlamıyla iyiyiz ki zaten. Bu sorunlarımı anneme anlatınca dalga geçer gibi delisin sen diyor ve anlatmak istemiyorum kimseye bu sebeple. İçime atmakta istemiyorum yada doktora gitmek de. Bende çözüm olarak not tutmaya karar verdim size kısaca bazı yazdığım notları yazacağım.

Duşta gözbebeği olmayan saçı hafif uzun insan mı değil mi bilmiyorum. Tekrar karşıma çıktı. Nedense gülümsüyor. Bana öl diye talimatlarda bulunan o sanırım. Hayal olduğun çok belli dedim. Gülümsemeyi bırakıp sanki bir resim gibi ağzını açtı ve bağırma sesi. Tabiki şizofren gibi konuşmuyorum. Hepsi kafamın içinde

29 Mayıs 2017 Yolda yürürken kısa bi mesafe de olsa ordan oraya nasıl geldiğini hatırlayamadım bugün. Bazen iyi oluyor aslında. Nasıl geldiğini hatırlamıyorsun ve zaman atlaması yaşanıyor. Bu da sıkıcı bi yürüyüşü atlamama yarıyor. Araba çarpma riski olursa diye bi endişem var ama dışardan bi uyaran beni kendime getirebilir diye düşünüyorum.

30 Mayıs 2017 Sahur vakti bunu yazmak istedim. Bence o yüzler yok yani düşünüyorum düşünüyorum birden aklıma gelir gibi gelmiyor. Sanırım bu iyiye işaret.

Biraz paranoya yapıyorum. Aynayı gördüğümde bi karartı var ama odaklanınca Yok oluyor. Sanki yan odalarda biri varmış gibi hissediyorum. Ama kimse yok. Sanki ben yürürken arkamdan beni izliyor. Düşüncelerimi dinliyor.

Bence bu anlarda dua okumalisin bunlar sadece birer vesvese...

Olabilir. Küçükken çok korkardım. Perdelere baktığımda hareket ediyorlardı pencere kapalı olduğu halde gece. Sonra bunu bi oyun haline getirdim çocuk aklı işte. Ama hayatımda en çok korktuğum an odamda uyumak üzereydim sonra içerden ayak sesleri duydum bana doğru geldiğini hissettim. Tabi koruma kalkanı olarak battaniyeyi üstüme çektim çocuk aklı biri gelse gerçekten sanki battaniyeden beni göremicek. Odama kadar geldiğini hissettim o an tarif edilemez bi korku vardı. Bildiğim bütün duaları okuyorum. Sonra bi cesaret odamın ışığını açtım hiçbirşey yok. O gece uyu uyuyabilirsen. Şimdi aşırı korku olmuyor ama yinede bi tuhaf hissediyor insan kendini.

Halüsinasyon görüyorsun..(Daha çok ruhsal ve sinirsel türdeki hastalıklarda karşılaşılan halüsinasyon, gerçekte olmayan fakat kişinin sahip olduğu 5 duyu organından herhangi bir tanesiyle algıladığını sandığı durumlara verilen bir isimdir.)

psikiyatri uzmanına görünmelisin, artık yeni nesil ilaçlar var, belirtileri azaltıyor bu ilaçlar.

Dün gece 4 5 civarı yazdığım bi not.

sahur u yaptıktan dakikalar sonra odaya gökhanla girdik uyumak üzere. Televizyonun o siyah ekranından yansıyan yansımada Gökhan'ın yatağının üstüne bi karartı vardı. Sonra kayboldu. Düz bi karartı değildi sanki 4 tane uzluv vardı ama karartı işte detaya girmek istemiyorum.

bir doktora görünmeni şiddetle tavsiye ederim.. yakın zamanda başımza bir olay geldi.. malesef geç kalınmış bir müdahale..ve sonu çok acı biten bir olay..doktora gidin.

Allah hepimizi korusun. Özel değilse olayı bizimle paylaşır mısınız. Yanlışlarımızı düzeltelim hayatımıza dikkat edelim.

Vitamin al müzik dinle psikoloğa görün

Sigara kullanıyorsan ons gelmiştir sigara içer gider takma tehlikeli degil.eger kulaklarından hava çıkmıyorsa tusa diye daha korkulacak bi durum yok ilaçları kullanırsan sorunun biter

Elektro şok iyi gelir ama asla önermem ilaç daha iyi

Kendimi işime verince hafifledi ama ara ara bunlar yüzünden odaklamamıyorum. İşime engel oluyor ara ara küçük kazalara neden oluyor

Bence dua etmelisin Felak ve nas sürelerini oku 21 tane nas oku bi de düşünme o şey yokmuş gibi düşün küçüklükten beriyse psikolojik sorundur

Bir şeyi çok takarsan sıkıntı ve streste çok bunalacak hale geldiğin zaman gelir onlar

Yalnız kalma karanlık ve sessiz ortamlarda durma ışık açık uyu gerekirse

geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Üst Alt