Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir şizofren çocuk sahibi olmadan evlenmeli mi sizce?

ekonomist79

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhabalar forum sakinleri, size bir sorum olacak, ben 40 yaşında ve yaklaşık 20 yıldır şizofreni hastasıyım, hiç evlenmedim, evim var emekliliğime de az kaldı, şu anda ailem (anne-baba) ile oturuyorum ama sonsuza kadar bu böyle olmayacak, sizce şizofreni hastası biri çocuk sahibi olmaksızın belli bir yaştan sonra evlenebilir ve bu evliliği yürütebilir mi ben örneğin 45-50 gibi bir yaşı düşünüyorum o yaşta bir bayanın zaten çocuğu olmaz ne dersiniz???

Siz açıkçası 45- 50 yaşlarında çocuksuz bir bayanla evlenmek istiyorum diye ilan vermişsiniz bence haksizmiyim? Bu zamana kadar eğlenmeliydiniz zaten ama bakarsınız kader bu yaaa belki bu yaştan sonra evlenirsiniz

mustafa şahinn neden bu yaşa kadar evlenmiş olmalıydıki kader kısmet , en iyi zamanın 45- 50 olduğunu düşünüyor, beyaz 50 yi geçti halen evlenmedi dimi mal mülk şöhret bilininen bir rahatsızlıgıda yok halen bekar,

ama şöylede birşey var beyaz şohretinden dolayı hiç bir zaman yalnız kalmaycak ama biz evlenmezsek bigün yalnız kalacagız, ben kendi adıma çocukda istiyorum ama elimi çabuk tutmalıyım yaş 34 :eek:

ekonomist79

Hakkında hayırlısı olsun herkesin bu hayatı paylaşıcak bir hayat arkadaşı olması onu çekip çevirecek birisi olması gerektiğini düşünüyorum ama sizde normal yaşın üzerindesiniz böyle bir niiyetiniz varsa daha fazla da beklemeyin hayat bir gün bitiyor..

Evleneceğiniz biri çocuk isterse peki!
45-50 yaş şartında, takılı kalmayın siz yinede...

Evet bence cocuk sahibi olunmadan evlenilebilir.ben de cocuk istemezdim kesinlikle.ve mantikli dusunmussunuz.yalniz neden 5 -10 sene daha bekleyeceksiniz ?
ekonomist79

çocuk yapma kanki evlen hayatını paylaşacak birisi olsun

Üst Alt