Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir tanıdığımıza iş kursun diye borç verdim ama iflas edip intahar etti? [Hukuk]

ferdi4141

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir engelli olarak tek bu siteyi kullanıyorum o sebeple sorunumu buraya yazıp cevap bulmak istedim internetten fazla anlamıyorum. Ben bir tanıdığımıza iş kursun diye borç verdim ama iflas edip intahar ederek vefat etti ailesi reddi miras davası açtı. Ben paramı şimdi kimden alacağım hiç birşey bırakmadı geride. Olmeden bende icra takibi baslattim itirazı olmadı.ne yapayim yardımcı olursanız sevinirim bu parayı devletmi öder reddimirasda malida olmayınca şimdiden herkeze teşekürler.

Çok zor bir durum.. Sizin kazancınız sonuçta ama ölen bir insan var :(
Ailesi de reddi miras davası açmış kabul edilirse birşey alamazsın. Eğer alacağın çok büyük bir miktar ise rahmelinin ailesi ile konusup anlaşmaya bakın derim..
sonuçta borç vermişsin ama elinde bir belge yok.
Allah yardımcın olsun..

Devlet neden ödesin??? Adamın mirası varsa varisleri de mirası kabul etmişse borcuda kabul etmiş olur. Fakat reddi miras da alma şansın yok. Tamamen alan insanların vicdanına kalmış.

geçmiş olsun size. paranın üzerine bir bardak su için

eger ölene ait miras varsa ordan alabilirsin..icra takibi yaptırdığın iyi olmuş..ölüm hak miras helal peşine düş adına yoksa dahi ailesinde vardır bişiler

adamın hayat sigortası vs..varsa alırsın diye düşünüyorum

Üst Alt