Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir testis yokluğu, obezite ve bacakta kemik büyümesi ile %40 rapor alabilir miyim?

orhanakaldan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2018 yılında sol testisim alındı.Gelen patoloji raporunda mix karışık hücreli teratom+seminom olduğu yazıyor.Ameliyat sonrası hiçbir tedavi olmadım.6 ayda 1 kontrole gidiyorum.Sadece ekpss'ye girebilmek için yüzde 40 rapor almak istiyorum.Obez katagorisinde kiloluyum ve sol bacağımda kemik büyümesi var.Fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor.Sizce arkadaşlar yüzde kaç rapor alırım.

Takipli olduğum hastanede suan için engelli raporu için randevu yok bekleyip takipli olduğum hastaneden mi raporu alayım ? Faydası olurmu ?

Testis kanseri mi dendi. Evre 1A olabilirsin. Doktorunuz ne dedi evresine

Tamam onkolojiden enaz %40 alirsiniz. Diger rahatsizliklarinizdan kac gelir bilmiyorum. Ekpss icin yeterli zaten sadece onkoloji orani

Engel Oranı

Yüzde 60 onkoloji yüzde 10 üroloji yüzde 4 fizik tedavi bölümü rapor verdi.10 ocakta heyete çıkacağım.Yüzde kaç engel oranım olmuş oluyor .Beni ortopedi bölümü fizik tedaviye sevk etti.Ortopedi engel oranı vermedi.Fizik tedavi yüzde 4 verdi.Bu durumda ötv araç alma gibi bir durumum oluşabilir mi ?

Son düzenleme:
Üst Alt