Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yandan üniversite okuyup bir yandan memuriyete devam etmek mümkün mü?

faksar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ömss'den memur olursam ve halen devam eden üniversite 3.sınıf gıda mühendisliği öğrenim hayatımın devam ettirebilir miyim? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Evet devam ettirebilirsin ama gireceğin kurum tarafından çok zorluk çıkartılır. Birde amirine kalmış bir şey idare ederse olur. yoksa olmaz. Birde hangi kuruma memur olacaksın. Bazı kurumlar üst öğrenim eğitimini yönetmeliklerle destekliyorlAR. Çalışacağın kurum çok önemli.

bende son sınıftayım derslerin devamını verdim.vize ve finallere girmem gerekiyor. umarım aksilik etmezler.bu konuyu bende merak ediyorum.

arkadaşım bu durum çok zor. Aslında kanunende bu mümkün değil.yani hem çalışıp hemde örgün okuyamazsın. ancak açıköğretim okuyabilirsin. normal çalışma saatleri ile mesai saatleri mutlaka çakışır. izin konusu hem seni hemde amirini sıkıntıya sokar ve olası izin durumunda da diğer mesai arkadaşların arasında huzursuzluğa yol açar bundan dolayı bu pek mümkün değil

İkinci öğretimde okuyabilirsin.Dersler genelde akşam yapılır. Akşam 5 gibi başlar.

aslında bende merak ediyorum.ömss girip atanırsam ne yaparım diye düşünüyorum.ikinci öğretim okuyorum şu an 2. sınıftayım.engelli memur olursam ne yapacağım bilmiyorum.birde bir yerde okumuştum engelliler 6 saat çalışıyormuş.doğru mudur eğer öyleyse 08.00-14.00 olmaz mı engelli çalışma saati.eğer öyleyse çok rahat devam edebilirim okuluma.bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bu konu oldukça önemli bence önemli bilgiler gerek.

Devam zorunluluğu varsa dondur atandık sonra gideceğin kurum ve amirine göre hareket edersin okadar umutsuz olma bence.

sezgin kardeş
ben kamuda özürlü olarak çalışıyorum. Sana denildiği gibi özürlülerin 6 saat çalıştığı gibi bir durum söz konusu değil. özürlüler de herkes gibi 8 saat çalışıyor.

Bu konuda örgün okumak biraz sıkıntılı sanırım amirlerin inisiyatifine kalmış. 2. öğretim olabilir elbette ama şunu da biliyorum ki bazı 2. öğretim bölümleri örgün gibi gündüz de oluyor, hocaların da öğrencilerin de işine geldiğinden... Ben de gıda mühendisliğine geçiş yapabiliyorum hatta stajyerken "buraya atanırsanız okulunuza gidersiniz sıkıntı yaşamazsınız yardımcı oluruz" demişlerdi ama kendi şehrimi tercih edemedim maalesef... Başka yerler de aynı desteği sağlar mı, muamma...

Üst Alt