Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıl önce devlet memurluğundan istifa ettim. İstifa ettiğim kuruma geri dönmek..?

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam
devlet memurluğundan istifa ettim.yaklaşık 1 ,5 yılönce.Çok baskı gördüm.ve dayanamadım istifa ettim .Geçinme güçlüğümde etkili oldu.
Şimdi çalıştığım kuruma geri dönmek istiyorum.n e yapmam lazım.
(bunalıma girdim.uyuyamıyorum.)

şimdiden herkese teşekkür ederim.

kardeş kusura bakma ama seninde hiç aklın yokmuş wallaha

En son istifa ettiğiniz kuruma göreve dönme isteğinizi belirten dilekçeyle müracaat edin.Son istifa ettiğiniz yerde boş yer varsa oraya yoksa,aynı ilçeye yoksa aynı il içinde tekrar göreve başlarsın.

ne olursa olsun arkadasım pes etmeyecektiniz sırf onların ınadına yada tayın ısteyecektınız baska bı yere tekrra dılekcenızı yazınız ve bır neden belırtın bence daha etkılı olur..

İnsanlar

İnsanlar memur olmak için okadar çaba sarfederken.siz de istifa etmişsiniz.bence sabretseydiniz daha iyi olurdu :(.zamanla herşey rayına otururdu.önceki çalıştığınız yerde belliki çok rahatmışsınız ki,size memur görevinizi bıraktırmış.zannetmeyinki öyle bir iş daha bulabilirsiniz:( inş.da bulursunuz.
Dilerimki herşey gönlünüze göre olur:)

arkadaşlar fıtık ameliyatı oldum, rahatsızdım ancak girebildim.Neyse dilekçeyi vereceğim.Bakalım nasıl olacak.Reddederlerse napacaımı bilemiyorum.Bakalım rabbim neylerse güzel eyler. herkese teşekkür ederim.

Üst Alt