Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıl süreli %42 oranında raporum var. 5359 prim günü ile nasıl emekli olabilirim?

fiqq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar % 42 özürlü raporum geldi raporda yazanlar şöyle
özürlü durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı % 42
raporun geçerlilik süresi 12 ay

5359 gün prim günüm var erken emekli olabilir miyim ? emekli olabilirsem 12 ay sonra tekrarlanacak mı kontrollerim süreklilik ibaresinde hayır yazıyor?
detayli bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim birçok evrak okudum aklım çok karıştı? teşekkürler

Emekli olabilirsiniz. Ama emekli olduğunuzda SGK sizden 12 ay sonrası için kontrol ister.

Vergi indirimi aldınızmı?

Sadece raporla emekli olunmaz.

Emekliliğim hakkında sorularım/ Resimli

Arkadaşlar %42 özürlü raporumla emekliliğe başvurdum ve e devletimdeki görüntüler

nz6n1.png

yaklasık bir aydır görüntü böyle ben nasıl maas alacagım anlamadım maas girdisi yok fakat ek ödeme var?

nz6vq.png

burdaki 4/a yaşlılıgı aylıgı olarak ne kadar maas alırım sizce?
60/f kapsamı nasıl birşey?
provizyon nedir nasıl faydalanabilirim?

lütfen yanıtlayın teşekkürler

Emekliliğiniz hayırlı olsun. Yukarıdaki bilgilerden maaşa dair hiç bir şey anlaşılmıyor. Provizyon dediği sağlık güvenceniz. Yani sağlık hizmetinden yararlanabileceğinize işaret ediyor.

teşekkürler.. bende anlamadım .
maaşa dair herhangi birşey girmediler .. durum hala aynı..

Bende ssk ya başvurdum ama 10 gün oldu daha e devlette gözükmüyor hiç bişey ne zaman sonra gözükür

Üst Alt