Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yılda 5 rapor aldım ama bir işe yaramadı!?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
09/12/1993 Devlet Memurluğuna başlangıç tarihim,
2 yıl 10 ay 6 gün de Memuriyet öncesi BAĞKUR hizmetim var
işe ilk başladığımda Sağlık Raporu almadım ancak geçtiğimiz yıl Emekli olmak için Sağlık Raporu vermeye yetkili hastane olan Burhaniye Devlet Hastanesinden aldığım %70 raporu Vergi Dairesi kabul etmedi (Sağlık Bakanlığının Listesinde bu hastane olmasına rağmen) ve ben Balıkesir Devlet Hastanesine sevk ettiler
Balıkesir Devlet Hastanesi bana %42 oranında rapor verdi %40 bana yettiği için rapor oranına itiraz etmedim
ancak Ankara raporda eksiklikler olduğu gerekçesiyle beni tekrar aynı hastanenin Sağlık Kuruluna sevk etti o zaman da şahsıma %37 oranında rapor düzenlendiğini öğrendim
bunun üzerine Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğüne itirazda bulundum Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü beni tekrar Burhaniye Devlet Hastanesine sevk etti ve %69 oranında Özürlüdür diye rapor verdiler bana
bunun üzerine beni Hakem Hastane olarak yine Balıkesir Devlet Hastanesine sevk ettiler söz konusu hastane bu sefer şahsıma %57 oranında özürlü oluğumu belirtir Hakem Hastane Heyet raporu düzenledi

ancak; Maliye beni Bursa Devlet Hastanesine sevk etti gitmedim aynı raporu SGK ya gönderdim onlar da İzmir Ege Üniversitesine sevk ettiler

şaşırdım kaldım ve vazz geçtim bu işten ancak bana ne yapmam konusunda akıl verecek arkadaşlarımız varmıdır... yardımlarınız için şimdiden teşkkür ederim ne yapmalıyım sizce arkadaşlar?

vergi indiriminden yararlanmak istiyorsan sevkettikleri yere gitmeniz lazım

Hey Allahım! Bu zulüm değil de nedir!?

Öyle ya da böyle sevk edildiğin hastaneye gidip süreci tamamlamak zorundasın. Vergi indiirmi için maliyenin, emeklilik çin sgk'Nın sevk ettiği hastaneye gitmelisin. Başka şansın yok...

Ama, anı zamanda sana bu zulmü yapan kurum hakkında BİMER ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na şikayette de bulunmalısın! Bu kadar zulmeden kişilerin canını ne kadar acıtabilirsen acıtmalısın...

Üst Alt