Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıldır F32 depresif nöbet hastasıyım. Efexor kullanımına daair deneyimler..?

Ali 1234

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende biryıldır depresif yani F 32 nöbet hastasıyım efxlor kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum artık ilaç kullanmak istemiyorum bu benim ilacı bırakmak için ne yapmalıyım doktorun devam edicez diyor ama forumda okuyorum ama bu ilacı bırakmak baya zormuş hatta bi hasta bana hastanede dediki efexlor bırakmak zordur bu ilacı kullanıp bırakan varmı

Kimler Efexor kullanıyor?

bugün efexor kullanmaya başladım. Yan etkisi var mı. Bilen var mı?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DissFlex

Yahu bi siktirsin gitsin bu adam da. Kişisel deneyimleri/başarısızlıkları vs. bu kadar tek-gerçek gibi anlatıp ilaç(lar) hakkında tereddüt yapmak çok çok çok çok yanlıştır.

Lütfen ama lütfen doktorunuza güvenin ve birlikte doğruyu arayıp bulun. Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmaz. İlacın etkisini belirleyen o kadar ama o kadar çok unsur vardır ki...

İyi sallamış videodaki adam annemdede var kaygı

Yanetkisi her ilçta olur sen farketcen artık

Esneme çok yapar bazıları bazısı bulantı kimisi uykusuzluk yapıyo

Doktor kontrolünde kullancan

Düzenli saatinde iç

Efexor 150 mg kullanıyorum bende doktorumun dediği şu kendini iyi hissedersen erkenden bıraktırmak daha iyi olur dedi dozunu yavaşlatarak düşürüyor erkenden bırakmak daha iyi olur ilaçlara doktor bile son çare olarak başvuruyor Allah şifa versin gençler size noluyor Allah aşkına diyor kafaya birşey takmayın herşeye çare var Ümitsiz olmayın ilaçlar baki değil sizinle gitmesin mezara kadar

Dün akşam 11 de içtim ilk kez. Uyanamadım sabah işe geç kaldım.

Serequelin gözünü seveyim be...

Prozac kullanan var mı ? Ben günde 2 tane içiyorum bana iyi geliyor.

Ben kullandım enson 150 mg uyku hali ve sakinleştirici özelliği var diye bilirim hiç sinir olmadim insanlara.. kendi isteğimle azaltarak bıraktım..içmemek bana göre daha iyi

Kullanma amacım eski mutlu halime kavuşmaktı olmadı

OturanBoğa

bülent abi bu adamın bazı dogruları var ama çok yanlışlarıda var örnek : şizofren hastalıgı yok diyor v.s ilaçlarla ilgili söyledikleri yanlışlara giriyor hastane hakkında söyledikleri dogru ama hastaneler çok berbat

bana göre şizofren hastalıgı vardır ve bunun tek çaresi ilaçlardır tıp tır kullanmak istemezsin o başka bir çare hasta hasta ortada dolanırsın

Efexor kullananlar?

Yılda en az 2 ay efexor kullanıyorum.

Teşhisi konulmuş bir rahatsızlığım yok.

Bahar aylarında huzursuzlaşıyorum.

Mutsuzluk ve karamsarlık ve hayattan tat alamams problemim oluyor.

5 yıldır her bahar mevsiminde aynı doktoruma gidiyorum.

Sırasıyla;
Tranko buskas
İnsomin
Ve efexor kullan dedi.

E nabıza teşhislerime baktım;
Karışık Anksiyete bozukluğu ve hafif depresif nöbet yazmış...

Tranko buskası zaten şubatta içmeye başlamıştım. Dahiliyeciye yazdırmıştım.

Bağımlılık yapmasın diye ikinci kutuya başlamayacağım.

Üst Alt