Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birçok hastalığım var. Hastalıklarıma verilen oranları çözemedim..?

ramkox

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,2010 yılında bir rapor aldım. 2 ayak diz altından kesik, (% 34+34 = 56) sağ elde işlev kaybı bir çeşit felç.(% 40)baldhazar formulüne göre % 74 tamam. Benim kalbimde 3 adet stent takılı olduğunu ben söylemeye gerek duymamıştım kimsede sormadı.

Bir ara bütün problemlerimi söylemem gerektiğini duydum ve 2011 yılında aynı hastahaneye kalple ilgili raporlarımıda götürdüm ve onuda söyledim.tekrar rapor verdiler.Kalp:% 50 Ayaklar:%43 Elime:% 40 yine formul ile % 83 dediler.2 raporda bende.yalnız 2010 yılında 2 ayağa 34+34 veren doktorlar aynı hastahanede 1 yıl sonra % 43 nasıl verir anlayan lütfen cevap yazsın.Birde benim bir gözüm 3 diğer gözüm 2,75 gözlük kullanıyorum.kulaklarımda da ciddi duyma kaybı var,bunlarıda dile getirmelimiyim.Safra kesemin alınması gerektiğinide söylemişti,son gittiğim doktor. Ya biraz fazla oluyor ama prostat da var,ayrıca bir böbreğimde 2,5 cm lik taş varmış,onu kırdılar.bana % 83 raporda ağır özürlü ibaresi vermemişler.bilgisi olanlar lütfen...

Sayın Oturan Boğa öncelikle çok teşekkür ederim.dediğinizi yaptım,itiraz ettim.Beni hakem hastaneye gönderdiler orada 1 ayağa %40 diğerine %43 verdiler.Diğer rahatsızlıklarımla beraber toplamda %91 AĞIR ÖZÜRLÜ raporumu aldım.Fakat beni il sağlık müdürlüğü hakem hastaneye göndermesine rağmen benden hem muayene hemde tüm tetkiklerin ücretini aldılar.Alınmaması için genelge olduğunu söylememe rağmen SGK ödemiyor gerekçesiyle aldılar,bu konuda yapabileceğim başka birşey varmı?

alınan ücretlerle ilgili BİMER e dilekçemi yazdım.cevap gelince paylaşacağım.

Üst Alt