Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birçok rahatsızlığım var. Vergiden muafiyet raporu alabilir miyim?

fatihsanli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sitenize yeni üyeyim ve bu ilk mesajm. Sayın site yöneticileri ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarım, durumun şudur;

1) tip 2 diyabet hastasıyım 10 yıldır, insülin kullanıyorum
2) obeziteyim vki 36,7
3) hiperkollesterol ve hipertrigliserid hastasıyım
4) doğuştan sol 2 parmağım yok
5) her iki ayağımda lenf ödem var
6) sol omuz da omuz sıkışması var yeni ameliyat oldum ama tekrar nüksetti
7) sol bacakta anne karnında kordon dolanması sonucu 6-7 kez ameliyat geçirdim.
8) gözde retinopati var sol göz%16 sağ göz1/10 görme kaybı var.
9) nefropati var
10) bacaklarda hissizlik var

5 sene önce normai bir özürlü raporu aldım %41 ama vergi indirimi belirtilmemişti.
bir de ben direkt tıp fakültesine gitsem acaba vergiden muaf raporu alabilir miyim? illaki vergi dairesinden yazı alıp mı gitmem gerekiyor.

size sorum ben vergi indirimi için başvurayım mı ? Gerekli yüzdeyi sağlayabilir miyim?

şimdiden teşekkürler...

zaman geçirmeden hastaneye müracat et bence . randevu günün geldiğinde vergi dairesinden yazı alıp heyete girersin . eski raporunu da gösterirsin eksik yazarlarsa alırsın yani gerekli yüzdeyi sağlarsın geçmiş olsun

teşekkürler

çok sağol fakat eski raporu aldığımda bu kadar özrüm yoktu yani eski raporu hiç karıştırmamayı düşünüyorum

Evet, eski raporu hiç karıştırmayın bence de

herkes öyle diyor zaten peki rapor verirlermi acaba bana

merhaba arkadaşlar ben hastaneden %80 vergiden muaf raporu aldım ve ankaradan %60 olarak onaylandı

Üst Alt